Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Un elev din Craiova s-a aruncat de la etaj după ce a luat nota 4 la biologie

Copilul de 13 ani, fiul unui cunoscut notar din Craiova, este elev în clasa a VIII-a, la Şcoala Traian, iar incidentul a avut loc in pauză, imediat după ora de biologie. Elevul ameninţase că vrea să moară pentru că „nu mai suporta presiunea de la şcoală”.

Totul s-a întâmplat vineri după-amiază, la Şcoala Traian, din Craiova. Elevul trebuia sa prezinte la ora de biologie un referat, dar nu-l făcuse. În timpul orei, a luat lucrarea unui alt coleg, a şters numele acestuia şi l-a trecut pe al său. Profesoara şi-a dat imediat seama şi i-a pus nota 4.  

După oră, elevul i-a trimis profesoarei de biologie un mesaj în care i-a „mulţumit pentru că i-a dat o lecţie de viaţa”. A aşteptat ca toţi colegii să plece din clasă pentru că următoarea oră era de informatică şi se ţinea într-o altă sală de curs, iar când a rămas singur în clasă, elevul a urcat pe fereastră si s-a aruncat in gol de la etajul 1.

Profesorii au sunat imediat la 112.

„Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, minorul fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată într-un comunicat de presă.

  „Spunea că vrea să moară pentru că nu mai suporta presiunea de la şcoală”  

Conform conducerii şcolii, părinţii îşi duseseră copilul  la psiholog de câteva luni.

Avea mari probleme. Spunea că vrea să moară pentru că nu mai suporta presiunea de la şcoală, că el nu poate să înveţe atât, îi era teamă de examenul de capacitate care se apropie... Colegii au sesizat şi i-au atenţionat pe profesori. Părinţii au fost şi ei avertizaţi şi l-au dus la psiholog. Făcea terapie, tratament. Nu ne vine să credem ce s-a întâmplat”, au declarat mai mulţi profesori de la Şcoala Traian din Craiova.

Elevul este internat, în acest moment, la spitalul de urgenţă din Craiova, a suferit multiple fracturi, are un traumatism cranian sever, însă medicii sunt încrezători că va avea o evoluţie bună. Va urma, însă, o perioadă lungă de recuperare.

sursa: adevarul.ro

Citește și:

Dâmbovița: elevi calificați în etapa județeană dar care au fost excluși fără nicio rațiune

Burse oferite de România pentru viitorul an universitar

Omul de la catedră căruia îi pasă

Marile adevăruri în imagini. Când ți se ia rațiunea devii un sclav care se crede stăpân

Piperea: Recensământul digitalizat ne va stoarce cât mai multe date cu caracter personal

Cum a dispărut la modul așa sincronizat pandemia?

Cristoiu: 20 de milioane de români nu au beneficiat nici măcar o clipă de atenţia pe care guvernanţii o acordă refugiaţilor din Ucraina

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin