Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Un pastor din Arad și-ar fi violat cele trei fiice timp de 17 ani. Una dintre ele ar fi rămas însărcinată la 14 ani, însă tatăl ar fi pus-o să avorteze

Un pastor din Arad și-ar fi violat cele trei fiice timp de 17 ani. Una dintre ele ar fi rămas însărcinată la 14 ani, însă tatăl ar fi pus-o să avorteze

În comunitate, predicator model, în viaţa privată, un tată monstru. Un bărbat din Arad a fost reţinut după ce şi-ar fi violat cele trei fiice timp de 17 ani. Ororile au ieșit la iveală după ce fata cea mai mare, acum în vârstă de 26 de ani, s-ar fi destăinuit unor colegi.

Bărbatul de 48 de ani, care este  pastor în comunitatea din care face parte, a fost arestat preventiv  fiind acuzat că, timp de 17 ani, şi-a violat fiicele minore. Cea mai mare dintre ele ar fi fost victima abuzurilor încă de când avea 9 ani

“Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007 – 2023, în repetate rânduri, a întreţinut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa”, a transmis, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu..

Una dintre fete ar fi rămas însărcinată cu tatăl ei

Individul profita de influența asupra celor trei fiice, dar nu de puține ori le aplica bătăi violente pentru a se supune. Una dintre ele chiar ar fi rămas însărcinate cu tatăl ei pe vremea când avea 14 ani, dar tot bărbatul ar fi ajutat-o să facă avort.

Anchetatorii spun că traumele la care au fost supuse fetele au ajuns până în punctul în care acestea se gândeau destul de serios la sinucidere. Totul a ieșit la iveală după ce fata cea mare, în vârstă de 26 de ani, i-a povestit unei colege chinul prin care ea și cele două surori ale sale au trecut în ultimii ani. Acea colegă a și convins-o să facă plângere la poliție.

Bărbatula a fost săltat din casa izolată în care s-a retras în ultima perioadă iar cele trei fete primesc acum consiliere. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share