Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Un copil de 7 ani a căzut din telescaun pe una dintre pârtiile din stațiunea Straja

Un copil de 7 ani a fost transportat la spital, după ce a căzut luni, 26 februarie, dintr-un telescaun pe una dintre pârtiile din staţiunea Straja. Copilul a alunecat sub bara de protecție și a căzut de la o înălţime de circa 4-5 metri, potrivit site-ului local Servus Express.

Angajații instalației pe cablu au observat că băiatul a alunecat sub bara de protecție și au dat înapoi instalaţia, pentru a reduce distanța față de pământ. „Copilul nu a căzut direct din telescaun, a încercat să se ţină de acesta, iar cei care administrează instalaţia, au manevrat-o înapoi, astfel că minorul a căzut de la o înălţime mai mică, de 4-5 metri. Când au ajuns colegii de la Salvamont, copilul acuza dureri uşoare. A fost transportat cu ambulanţa la spital pentru investigaţii”, a declarat șeful Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean, pentru News.ro.

Băiețelul a primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi a fost preluat de o ambulanţă SMURD și dus la Spitalul din Lupeni. Copilul era conştient şi cooperant, dar acuza dureri lombare, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share