04/03/2021

Un sărut nebun, privit de sute de persoane

Un sărut nebun. De fapt sărutul este unul autentic și are loc într-un cadru privit de sute de persoane. Autorii acțiunii sunt nebuni. Sau asta credem noi.

Prezența lui Dumitru Acriș la Târgoviște este o dovadă de fidelitate față de teatrul nostru și față de o întâmplare fericită. El și-a continuat studiile la Moscova în regie. Este născut în Republica Moldova dar stă mai mult în România, Rusia sau SUA. ”Salonul nr.6”, de Cehov, se va juca si la ora 24.00, o premieră pentru România. Un spectacol vampiric, nebunesc. (Mihai Constantin Ranin)

UN SĂRUT NEBUN -Este vorba despre două din personajele piesei ”Salonul 6”, în regia lui Dumitru Acriș, interpretate magistral de Lavinia Pele și Liviu Cheloiu. Spectacolul poate fi văzut pe data de 11 februarie de la ora 19:00 la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște.

Spectacolul este despre oameni buni, frumoși, într-o lume nebună. Actorii au primit textul cu 10 zile înainte de spectacol, este o istorie aparte; i-am promis profesorului meu de la Moscova că am să fac acest experiment. Despre rezultatele lui veți vorbi dumneavoastră, măine, poimâine…Este un experiment și pentru mine și pentru actori. (Dumitru Acriș

Teatrul târgoviștean, Teatrul Tony Bulandra vă așteaptă pe 11 februarie să vă convingeți de linia îngustă care desparte haosul de cotidian și înțelepciunea de nebunie.

Foto-animatie: Cristi Iordache

Distribuie acest articol Oficial Media
Share