”UNIȚI PRIN CREDINȚĂ PENTRU VIITOR ”

Dacă „făgăduințele lui Dumnezeu, oricâte ar fi ele, toate în El [Isus] sunt ‚da’”, atunci a ne încrede în El în prezent înseamnă să credem că făgăduințele Lui se vor împlini.

Aici nu este vorba despre două credințe separate – credința în El și credința în făgăduințele Lui. Credința în Isus – credința în Isus spre mântuire – înseamnă a crede că El Își ține cuvântul. A fi satisfăcut în Isus Cel răstignit și înviat include credința că, în fiecare moment viitor, în toată veșnicia, nimic nu ne va despărți de dragostea Lui și nimic nu Îl va împiedica să facă așa încât toate lucrurile să lucreze spre binele nostru. Iar acel „bine” înseamnă, în ultimă instanță, să vedem și să ne desfătăm în frumusețea și vrednicia lui Dumnezeu în Hristos, Comoara noastră supremă. Încrederea că acest bine atoateîmplinitor va fi acolo pe veci pentru noi se bazează pe tot harul glorios din trecut, în special pe harul pe care Dumnezeu l-a demonstrat prin faptul că nu L-a scutit pe propriul Său Fiu, ci L-a dat la moarte pentru noi (Rom. 8:32).

România (ASCIOR) va organiza la Buzău  cea  de-a IV a  conferință națională”   UNIȚI PRIN CREDINȚĂ PENTRU VIITOR ”. Programul conferinţei va începe  vineri 24 iunie în sala mare a Consiliului  Județean Buzău. Conferinţa „Uniţi în credinţă” se anunţă a fi una dintre cele mai importante manifestări culturale, naţionale. Conferinţa Naţională pentru Civilizaţia Ortodoxă „Uniţi prin credinţă” se desfăşoară sub patronajul Consiliului Judeţean şi al Primăriei Buzău.

”Sunteți invitați la cea de-a patra Conferință Internațională ASCIOR, „Uniți prin credință pentru viitor”, reprogramată pentru perioada 24-26 iunie 2022 la sala mare a Consiliului Județean Buzău. Vin invitați speciali din Rep Moldova, Ucraina, Serbia, Albania, Italia și din țară, un eveniment cu totul deosebit, Conferința a fost programată în octombrie 2021 dar atunci nu s-a putut ține fiind pandemie de aceea s-a REPROGRAMAT.  A fost deja pus bannerul stradal chiar în fața Consiliului Județean Buzău. Vom reveni cu amănunte privind cei care și-au confirmat participarea. ASCIOR pentru Civilizația VIEȚII!”a ținut să transmită Nicolae Mușat, președinte fondator la Asociația pentru Civilizația Ortodoxă Ascior.

La acest eveniment va participa și o delegație a CLUBULUI DE PRESĂ VALEA JIULUI, în calitate de ambasadori ai zonei și  județului Hunedoara.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share