Uniunea intre sexe in relatiile 5D

2in1Tot ce facem pe acest pamant este in legatura cu cineva, cu ceva sau cu o energie. Intreaga noastra existenta este in stransa legatura cu calitatea relatiilor in care suntem capabili sa intram in orice si in toate circumstantele. Cu cat devii mai increzator in navigarea in relatii, cu atat mai mult vei simti succesul si cu atat mai mult suport vei simti in jurul tau. Viata, prin insusi modul in care este construita, este o experienta impartasita, iar in a cincea dimensiune, intelegerea noastra asupra vietii ne trezeste la realitatile multi-dimensionale care sustin experienta noastra fizica pe pamant.

De la pamantul si pietrele pe care le simtim sub picioare, pana la norii care trec deasupra noastra si cerul instelat, noi suntem in stransa legatura cu elementele din care ne-am infiintat. Aceasta reprezinta o intimitate pe care Sufletul nostru o intelege, deoarece respecta sursele creatiei, precum si functiile elementelor si menirile imparatiei naturii.

Toate formele noi de viata se nasc din si pentru a fi intr-o relatie si contribuie la evolutia tuturor celor implicate in a-i da nastere. Fie ca niste fiinte umane dau nastere unui copil, fie ca atomii se unesc in molecule sau o planta face seminte pentru a-si perpetua prezenta in urmatorul sezon, relatiile sunt cele care stau la baza creativitatii ce prospera.11214065_10152768470012027_5854477146748513693_n

Colaborarea armonioasa dintre energiile feminine si masculine hranesc viata in fiecare regat al naturii. Aceste doua forte primare sunt epilogul intimitatii, deoarece prin ele noi suntem primiti in relatia fizica cu lumea inconjuratoare. Si prin interactiunea acestor energii, feminina si masculina, noi invatam ce inseamna sa fii sprijinit si iubit, fiind martori ai creativitatii in actiune.

Pentru a uni aceste forte primare ale creatiei este necesar in primul rand sa intelegem parametrii in care ele functioneaza. Exista pattern-uri de energie specifice fiecarui sex in parte, ce implica mai mult decat partea anatomica. Modul in care viata este perceputa, abordata sau traita este in stransa legatura cu energia care este utilizata in mod primar in acel moment. Prezenta masculina va cauta intotdeauna sa actioneze, in timp ce prezenta feminina va alege intotdeauna sa primeasca. In relatiile de colaborare, energia feminina va oferi perspectiva, iar energia masculina va actiona in concordanta, indiferent de situatia in care se vor regasi. Creativitatea, ca experienta generatoare, se naste din uniunea armonioasa a masculinului cu femininul. Pentru a folosi aceasta creativitate in vietile noastre, este importamt sa apreciem functiile uniunii sexelor.suflete_pereche1

Crezul relatiilor in 5D este „unul pentru celalalt, intreg si complet”. Energiile masculine si feminine sunt formate complet, fiind functionale si respectate pentru contributiile pe care fiecare le are la intreg. Onorarea este inerenta intr-o relatie pe masura ce implica intelegerea si intarirea celuilalt pentru a putea gusta complet experienta pe care o experimentam la nivel colectiv. Desi sunt individuale, acestea sunt conectate la nivel intim si se unesc pentru a exprima creativitatea lor in deplinatate. La oameni, energiile masculine si feminine sunt prezente indiferent de sexul atribuit direct formei fizice. Relatiile primare 5D pot fi dezvoltate cu ajutorul energiilor feminine si masculine interne.

Energia feminina este vulnerabil receptiva la cea masculina prezenta in mediul sau. Energia feminina iubeste neconditionat si este deschisa sa primeasca sprijin oricum, oricand si in cel mai bun/frumos mod cu putinta. Prin acest sprijin, energia feminina devine puternic protectoare, hranitoare, devenind capabila de a se implini prin sine. In respectul de sine increzator, energia feminina sprijina cu iubire energia masculina.

Energia masculina face alegerile cele mai inalte pentru implinirea de sine pe baza experientei ca puternic protector care este deschis sa primesca sprijin din partea energiei feminine oricum, oricand si la cel mai bun/frumos mod cu putinta. Cu ajutorul energiei feminine, abilitatea masculinului de a iubi neconditionat infloreste, iar el devine vulnerabil receptiv la relatiile din mediul sau. Masculinul va folosi o putere gentila pentru a proteja in mod respectuos si pentru a aprecia energia feminina prezenta in viata sa.

Un cerc al totalitatii, al uniunii se naste atunci cand energia masculina si cea feminina se contopesc intr-o armonie de complementaritate. „Unul pentru celalalt, intreg si complet” devine procesul prin care creativitatea curge. Devotate una celeilalte, aceste energii ofera spatiul si libertatea necesare pentru parametrii unici ai unei relatii in a cincea dimensiune, pentru a inflori in timp, avand ca scop uniunea lor.

Experienta 5D a devotamentului intim este determinata de sufletele partenerilor, nu de forte externe. Exista un scop al uniunii ce va oferi implinire atat la nivel individual, cat si colectiv, in serviciul vietii pe pamant. O abundenta gratioasa curge din aceasta uniune, invitand viata sa creasca si sa evolueze intr-o fericire indelungata si o creativitate minunata.

Sursa: http://growingconsciousness.com/

Traducere: Alice Danila, astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share