UNPR Dambovita isi doreste un ”restart” pentru viata judetului

unpr

UNPR Dambovita a organizat ieri, 27 aprilie 2016, o conferinta de presa sutinuta de presedintele organizatiei, Bogdan Manole, si de invitatii sai, candidatul UNPR pentru Primaria Targoviste, Daniel Bucur, si presedinta Organizatiei de femei, Monica Panduru.

Au fost dezbatute aspecte legate de municipiul Targoviste, problemele intampinate in judet, dar si solutii ce pot schimba lucrurile in favoarea cetatenilor. Toti cei prezenti au declarat ca isi doresc sa aduca proiecte concrete si sustenabile pentru ca orasul Targoviste, judetul  Dambovita si locuitorii acestora sa primeasca un ”restart” in ceea ce priveste viata economica, administrativa si sociala.

Redam declaratiile celor mentionati:

Bogdan Manole, presedinte UNPR Dambovita:

”Pidu este un esec pentru Municipiul Targoviste, in aceste zile canalizarea noua nu a facut fata. In microraionul 11 Zona Halei, terasamentul de drum este afectat, si iata ca dupa un an de zile acesta a cedat, sunt foarte multe problme pe acest proiect si va trebui ca cel care a semnat lucrarea de receptie sa dea socoteala, pentru ca s-au investit foarte multi bani si targovistenii merita explicatii. Pentru centura orasului inca nu s-au gasit solutii, ne plangem ca nu vin investitorii, dar nu avem o infrastructura si nici facilitati fiscale.
UNPR promoveaza o serie de facilitati fiscale, pentru a crea locuri de munca, in acest sens se pot incheia cu Universitatea Valahia si investorii ce vor veni, parteneriate care nu exista in prezent; de asemena, fostele centrale termice din oras sunt lasate in paragina, noi propunem sa fie realizate cluburi pentru pensionari si persoane nevoiase. Speram ca la aceste alegeri, oamenii sa fie foarte atenti, deoarece 2016-2020 reprezinta o perioada in care trebuie sa atragem cat mai multe fonduri europene.”

Daniel Bucur, candidat pentru Primaria Municipiului Targoviste:

”Este prima oara cand intru in politica, de 17 ani lucrez la Combinatul de Oteluri speciale din Targoviste, am 44 de ani. Am considerat ca este momentul sa ma implic in politica deoarece sunt foarte multe probleme in Municipiul Targoviste, echipa de la UNPR este una tanara, e necesar sa dam un restart acestui oras. Este necesar sa dezvoltam zona industriala. Sunt multi tineri fara perspectiva. Trebuie sa atragem cat mai multi investitori si sa cream locuri de munca, tinerii pleaca din oras, Targovistea devine un oras tot mai cenusiu.”

Monica Panduru, presedinte Organizatia de femei UNPR Dambovita:

”M-am alaturat acestei echipe tinere in speranta ca in Targoviste se va realiza un real proiect bazat pe un spirit practic si pe o analiza atenta a nevoilor si necesitatilor care sa duca la dezvoltarea acestei ratiuni. As vrea sa ne axam pentru inceput pe un program ce se adreseaza tinerelor adolescente din judetul Dambovita si orasul Targoviste, dar si pentru mamele defavorizate aflate in imposibilitati financiare; vrem sa sustinem implicarea femeilor din judet in viata activa, facilitandu-le posibilitatea de a accesa serviciile de stat pntru ingrijirea copiilor. ”

Citeste si:

Lista de candidati UNPR pentru Consiliul Judetean Dambovita

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share