29/11/2020

Update: Supriza printre candidatii la Primaria Targoviste

foto: reporterpenet.ro
foto: reporterpenet.ro

Poate fi o surpriza de proportii candidatura doctorului Claudiu Dumitrescu pentru functia de Primar al Municipiului Targoviste? Un om care salveaza vieti are de obicei sprijinul populatiei si o tendinta ascendenta in randul electoratului. Sa nu uitam ca primarul capitalei a castigat cu imaginea de medic, nu cu cea de membru de partid.

Aflam de la PNL Dambovita ca Dr. Claudiu Dumitrescu, consilier din partea grupului PNL in Consiliul Local Municipal Targoviste, si-a anuntat oficial intentia de a candida in 2016 la functia de Primar al Municipiului Targoviste.

Desi nici nu s-a uscat cerneala pe articolul in care numeam principalii candidati la fotoliul de prim edil si iata ca in acest moment apare o candidatura “sanatoasa”, vazuta prin prisma profesiei. Cine este Claudiu Dumitrescu? Exceptand faptul ca ocupa un loc de consilier local, ca a fost purtator de cuvant, si orice alta functie de partid, doctorul de la Ambulanta Dambovita este si Directorul Medical al acesteia.

Claudiu Dumitrescu a condus, de asemenea in domeniul sanatatii, ocupand postul de director al Directiei de Sanatate Publica Dambovita, timp de trei ani. Pe langa pregatirea si activitatea medicala, faptul ca are peste 12 ani de experienta in management, poate fi asul din maneca si dovada competentei gestionarii problemelor primariei, fiind chiar recomandabil ca cel care ocupa fotoliul de edil al unei localitati sa fie si un bun administrator.

Votantii nu mai vor sloganuri, nu mai vor expresii si ”actiuni sabloane” ale membrilor de partid, iar faptul ca doctorul Dumitrescu merge printre oameni cu modestie, facand abstractie de profesia si functia sa, este posibil sa-i atraga cat mai multi simpatizanti. 11749671_10206191310354539_1873842153_n

Anul 2014 ne-a dovedit din punct de vedere electoral ca cei alesi trebui sa ne reprezinte si nu sa ne fie sefi, iar atitudinea sociabila, prieteneasca ii confera din start un mare avantaj acestui candidat care ar putea sa rastoarne situatia in randul candidatilor favoriti la Primaria Targoviste.

Revin si punctez:

  • medic

  • director DSP Dambovita

  • manager ( 12 ani experienta)

  • purtator de cuvant (PNL)

  • consilier local

  • director medical Ambulanta Dambovita

Sa nu uitam cati cetateni au iesit in strada pentru Raed Arafat…Omul acesta salveaza vieti! Vine dintr-o zona perceputa extrem de puternic si pozitiv din partea electoratului. Oficial Media intentioneaza sa va prezinte un interviu cu doctorul Claudiu Dumitrescu cel care tocmai ne-a confirmat telefonic ca ne primeste:” Oricand putem sa vorbim despre oameni si oras, iar despre mine mai putin ca nu sunt atat de important!”

Interesant de aflat ce poate face un om care a depus juramantul lui Hippocrate, ce poate face un bun manager. In acest moment oamenii au nevoie de salvare, orasul are nevoie de resuscitare.

11749368_10206191312754599_1660400758_n

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share