Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Urmărit internațional, depistat de polițiștii specializați în investigații criminale 

În cursul nopții de 8 spre 9 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, s-au deplasat în localitatea Voia, unde au identificat un bărbat de 37 de ani, urmărit internațional.

Tribunalul Argeș a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru 4 ani și 10 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și înșelăciune.

Cel în cauză a fost depus în Penitenciarul Mărgineni.

Precizăm că activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Operațiuni Speciale Dâmbovița.

  •  

Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare de polițiști

La data de 8 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis de Judecătoria Târgoviște, pe numele unui bărbat de 47 de ani, din localitate.

Cel în cauză a fost condamnat la executarea unui an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Mărgineni.

Doi bărbați, cercetați de polițiștii de la rutieră

La data de 8 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 24 de ani, din Lungulețu, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule rutier format dintr-un tractor și o remorcă, pe drumul național 7, în localitatea Serdanu, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că ansamblul de vehicule rutier ar fi fost încredințat tânărului, pentru a fi condus, de un alt bărbat din localitatea Lungulețu.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, conform art. 335 alin. 2 și alin. 3 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share