Verificări și controale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

La data de 8 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile de informare, prevenire și combatere a răspândirii pandemiei de COVID-19.

Au fost organizate 20 de acțiuni punctuale în teren, în special, în locuri aglomerate, la agenți economici și în mijloacele de transport în comun.

Polițiștii au acționat împreună celelalte structuri teritoriale ale M.A.I., sub autoritatea Instituției Prefectului Dâmbovița

În urma activităților derulate, polițiștii au verificat 106 societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 21 de operatori autorizați/transportatori și 286 de mijloace de transport persoane.

De asemenea, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

Astfel de acțiuni vor fi derulate și în perioada următoare, în vederea limitării efectelor pandemiei.

Totodată, polițiștii dâmbovițeni se vor afla la datorie pentru combaterea și descurajarea faptelor antisociale, asigurarea ordinii și liniștii publice și prevenirea producerii unor accidente de circulație.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share