Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Urmeaza sa deschizi un SRL? Afla care sunt avantajele si dezavantajele

Ai in plan sa pui bazele propriei tale afaceri si sa iti deschizi un SRL? Atunci cu  siguranta stii deja ca un SRL este cea mai buna optiune, datorita beneficiilor fiscal pe care le are, iar daca esti optimist si ai incredere deplina in ideea ta de business, déjà ai pornit cu dreptul!

Avand in vedere ca aceasta este cea mai intalnita forma de organizare a societatilor din tara noastra, vom prezenta toate avantajele si dezavantajele de a fi administratorul unui SRL.

Cateva avantaje si dezavantaje ale unui SRL

 Inainte de toate, este important de mentinut ca administratorul unui SRL este principal persoana care raspunde in fata legii, in ceea ce priveste activitatea firmei.

Cu toate acestea, sa fii administratorul unui SRL este o experienta ampla, prin intermediul careia vei invata, cu siguranta, o multime de notiuni, aspect si proceduri legislative si contabile care, in final, te vor ajuta sa iti gestionezi corect si eficient afacerea.

  • Un SRL este usor de infiintat – Serviciul de infiintare firma in Bucuresti poate fi alegerea ideala in cazul in care ai in plan sa deschizi un SRL. Costurile sunt foarte accesibile, iar specialistii in domeniu iti pot oferi toate informatiile necesare unui antreprenor la inceput de drum. In schimb, un dezavantaj poate fi reprezentat de faptul ca procesul de radiere este mult mai complex;
  • Un SRL este usor de intretinut – In medie, o firma cu activitate implica o serie de cheltuieli administrative (contabilitate) si salarii (daca este cazul). Insa daca decizi sa inchizi activitatea pentru ca nu ai obtinut rezultatele asteptate, vei avea cheltuieli suplimentare.
  • Ai nevoie de un contabil implicat – Daca vei solicita ajutorul unui contabil cu expertiza, iar legatura profesionala va fi de durata, vei observa rapid ca sfaturile obtinutete vor scuti de multe milioane care se pot plati din neatentie la stat. Noutatile si modificarile legislative fac din aceasta meserie o adevarata provocare. Astfel trebuie sa fii foarte selective atunci cand alegi contabilul cu care urmeaza sa lucrezi.

Asadar, un SRL vine la pachet cu o serie de avantaje si dezavantaje, insa acest lucru n-ar trebui sa reprezinte un impediment.

Daca vrei sa beneficiezi de cel mai bun sprijin si cele mai importante sfaturi pe parcursul activitatii tale de antreprenor, iti recomandam sa apelezi la o firma de incredere care sa reprezinte partenerul tau de incredere! Just Ideas, firma de contabilitate din Bucuresti iti pune la dispozitie o gama variata de servicii: Inchiriere sediu social, infiintare firma, resurse umane si salarizare, consultant pentru Fonduri Europene nerambursabile.

Alaturi de o echipa de experti, succesul afacerii tale este garantat!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share