Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Urmează să participi la o petrecere? Uite 3 lucruri de care trebuie să te ocupi din timp!

Urmează să participi la o petrecere importantă de la care nu vrei să lipsești sub nicio formă și îți dorești să arăți cât mai bine, pentru a fi în centrul atenției și a rămâne în mintea invitaților o bună perioadă de timp? Atunci, trebuie să acorzi atenție ținutei tale și modului în care te prezinți la evenimentul care urmează. Pe lângă piesele vestimentare pe care trebuie să le alegi cu grijă, ai în vedere să nu-ți neglijezi nici părul și nici machiajul, căci toate joacă un rol esențial în ceea ce privește look-ul tău final. Doar acordând atenție tuturor detaliilor, vei reuși să obții un rezultat reușit și să strălucești la marele eveniment.

Iată de ce trebuie să te ocupi din timp atunci când participi la o petrecere

  1.     Programare la coafor

În primul rând, dacă vrei să arăți ca marile vedete care apar pe coperțile revistelor, atunci primul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere este o programare din timp la coafor. În acest caz, pentru a nu avea emoții și a nu întâmpina situații neplăcute în ziua evenimentului, este recomandat să alegi un salon de încredere, care prestează servicii profesionale și să îți faci o rezervare în prealabil. Odată ce ai făcut acest lucru, îți poți îndrepta atenția spre ce tip de coafură te-ar avantaj cel mai mult, ținând cont de forma feței, personalitate și outfit.

  1.     Programare la machiaj

În continuare, un alt pas important, de care e necesar să te ocupi din timp, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute, este programarea la machiaj. Chiar dacă obișnuiești să te machiezi acasă și știi anumite tehnici, însă nu o faci la modul profesional, iar produsele pe care le folosești nu sunt făcute să dureze ore în șir, atunci este recomandat să apelezi la ajutorul unei profesioniste. Recurgând la ajutorul unui make-up artist, specializat în acest domeniu, cu siguranță vei străluci în ziua evenimentului mult așteptat.

  1.     Alegerea ținutei potrivite

Bineînțeles, după ce te asiguri că ai rezolvat cu programarea la coafor, dar și cu cea la machiaj, va trebui să începi să cauți și rochia pe care ți-ai dori să o îmbraci, astfel încât să îți completezi adecvat look-ul. În acest sens, poți apela la rochiile de seară din gama StarShinerS, unde cu siguranță vei găsi ceva care să ți se potrivească din toate punctele de vedere. Înainte de a face achiziția, asigură-te că selectezi mărimea potrivită, astfel încât să arăți și să te simți bine în propria piele pe parcursul întregii seri!

Prin urmare, pregătirea pentru o petrecere necesită atenție și implicare, fiind necesar să alegi un stil care te reprezintă și o ținută în care te simți încrezătoare în forțele proprii. Așadar, ține cont de sfaturile menționate anterior, fă alegeri inspirate și bucură-te de evenimentul la care urmează să mergi!

 

Sursa foto: freepik.com.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share