Vara se apropie de sfârșit, dar silueta de plajă merită efortul anul împrejur. Cum să o obții acasă?

O siluetă de invidiat este rezultatul unei munci asidue, în care eforturile se depun, logic, zi de zi. Și chiar dacă sezonul estival este pe sfârșite, nu e motiv să renunțăm la ținuta noastră superbă cu care am petrecut întreaga vară. Cum să obții și păstrezi o siluetă de invidiat de-a lungul întregului an? Află răspunsurile de la Ina Kishlaru, fondatoarea proiectului Fitness Mama, un complex inovativ de metode de slăbit.

silueta

1. Adaptează alimentația după sezon

Primul pas spre o siluetă de invidiat începe prin stomac, la fel ca și iubirea. Doar că în primul caz acest lucru semnifică un detox minuțios și o atenție sporită la ceea ce mănânci, nu diete de slăbit dificil de urmat. Pentru că ne-am obișnuit că vara se mănâncă multe legume proaspete, spre trecerea la alt anotimp trebuie să ne adaptăm și să alegem alternative sănătoase în locul celor pline de nitrați. De exemplu, să înlocuim roșiile turcești cu sosurile home-made pe care le putem prepara în casă, încă din timpul sezonului cald. Fructele proaspete pot fi ușor înlocuite cu fructe uscate, care au un indice glicemic mai mic, dar conferă sațietate mai mare.

2.  Fă sport cu regularitate

Acest lucru presupune faptul că faci sport chiar și în vacanță, chiar și în weekenduri, dar fără să te surmenezi. De facto, acesta este accentul maratonului de slăbit Fitness Mama, în care fiecare participantă primește un set de exerciții individualizate, conform necesităților tale. Te transformi astfel dintr-un roboțel într-o femeie care face din plăcere sport, formându-se niște obiceiuri sănătoase.

Vei vedea cum exercițiile pentru abdomen sau fese, dansul ritmic sau exercițiul planka nu vor mai reprezenta un chin, ci un adevărat răsfăț.

3. Dormi suficient și dozează eforturile

Știm cât de grea este maternitatea, dar cu toate acestea trebuie să îți croiești timp pentru tine, deoarece schimbarea spre un anotimp poate veni la pachet cu un surmenaj, cu o anemie, ceea ce de multe ori duce și la apatie. Totodată, făcând sport cu un organism epuizat, rezultatele pur și simplu vor apărea mult mai greu. Un prim pas este să încerci să îți reglezi regimul de somn și să faci plimbări lungi de seară. În aceeași ordine de idei, merită să te răsfeți cu un masaj și un duș contrastant, care ți-ar regla și bariera lipidică a pielii.

4. Nu uita de collagen și vitamine

Oamenii de știință au depistat că indicii de asimilare a vitaminelor și mineralelor din alimentație este uneori prea mic. Pentru a-l corecta se cuvine să iei și adaosuri corespunzătoare. Printre cele mai naturale și benefice se numără:

  • – Colagenul – responsabil de tinerețe, energie și hidratare;
  • – Spirulina – un detox natural și un boost de vitamine;
  • – Calciul și vitamina D – pentru sănătatea oaselor, mai ales dacă încă alăptezi;
  • – Magneziul, pentru o sănătatea mintală de invidiat.

Dacă respecți toți acești pași, atunci nu-ți rămâne altceva decât să devii parte din marea familie Fitness Mama, proiectul în care femeile își redescoperă puterea, zenul și starea de bine.

Fitness Mama – sănătate pentru mămici fericite!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share