14/05/2021

Vasile Dîncu: PSD Dâmbovița va fi între primele trei-patru județe din România ca performanță electorală

Vasile Dîncu – Președintele Consiliului Național al PSD a ținut să precizeze că afirmațiile deputatului Corneliu Ștefan ”nu sunt deșarte”, că președintele PSD Dâmbovița va duce organizația în primele trei-patru din România ca performanță electorală.

Vasile Dîncu

Vasile Dîncu a făcut declarații în conferința de presă de la sediul Organizației PSD Dâmbovița. Domnia sa a fost alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, vicepreședintele Titus Corlățean, secretarul general, Paul Stănescu, deputați, reprezentanți ai PSD de la nivel central și local.

Vasile Dîncu: Ne aflăm într-o zonă câștigătoare

”Am auzit aici de exemplu, foarte clar, ni s-a cerut să lucrăm în viitor pentru o nouă poziționare  a partidului, având în vedere și viitoarea noastră poziționare pentru alegerile generale, la care pentru prima dată vom merge singuri. Ni s-a cerut să promovăm un mesaj mult mai agresiv de la centru și, mai ales să încercăm să targetăm mult mai bine noi categorii de populație pe care în general le-am neglijat în trecut în spatele unor strategii legate de pensii, salarii …excesiv oarecum în calitate de bugetar.

Este un lucru la care și noi ne-am gândit dar ne bucurăm că avem o întâlnire din acest punct de vedere, am primit aici foarte multe idei, oameni, am întâlnit universitari de la Universitatea Valahia care ne-au propus colaborarea cu consiliul național și sunt foarte bucuros de acest lucru. De asemenea avem multe propuneri pentru departamentele consiliului național și sunt sigur că vom mai reveni aici și vom putea să luăm idei foarte bune din această zonă, pentru că ne aflăm într-o zonă câștigătoare.

Studiile noastre arată că într-adevăr speranța exprimată de domnul Corneliu Ștefan aici nu este una deșartă. PSD-ul va fi cu județul Dâmbovița printre primele trei-patru județe din România ca performanță. Primarul municipiului are o distanță foarte mare față de competitori. La C.J. se poate să câștige. Eu cred că începe o eră nouă pentru județ și pentru politica din județul Dâmbovița.

Avem o echipă foarte tânără, ne bucurăm că  am văzut pe liste statistica pe care mi-a dat-o domnul președinte, sunt 350 de femei, sunt cateva sute de tineri. De asemenea pe listele celor care intră în această competiție și asta înseamnă cu adevărat o schimbare profundă a partidului, o schimbare de care avem nevoie. Mă bucur să observ asta aici.”

Material realizat la comanda PSD Dambovita; CMF: 21200019

Distribuie acest articol Oficial Media
Share