Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu și vicepreședintele Senatului, Titus Corlățean, au fost primiți de Mitropolitul Nifon. La întâlnire au mai participat demnitari și reprezentanți ai autorităților centrale și locale

La Reședința eparhială din Târgoviște, miercuri, 16 septembrie 2020, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, a primit vizita domnului Marcel Ciolacu, Președintele Camerei Deputaților, și a domnului senator Titus Corlățean, Vicepreședinte al Senatului României.

Marcel Ciolacu

Vizita reprezentanților celor două Camere în județul Dâmbovița și în municipiul Târgoviște a avut pe lângă temele interne social-democrate, de natură electorală și aspecte instituționale, de interes public.

Marcel Ciolacu și Titus Corlățean au fost însoțiți de domnul Vasile Dîncu – Președintele Consiliului Național al PSD, domnul Paul Stănescu – Secretarul General al PSD, domnul deputat Corneliu Ștefan și domnul Cristian Stan, Primarul Municipiului Târgoviște.

Au fost de față Pc. Pr. Vicar Eparhial Ionuț Ghibanu și alți consilieri eparhiali. Discuțiile au avut în vedere situația generală din județul Dâmbovița și din țară în contextul problemelor ridicate de situația pandemică, relațiile dintre Biserică și Stat, importanta contribuție a Arhiepiscopiei Târgoviștei în sprijinirea unor instituții și persoane aflate în nevoie în contextul actual, precum și rolul educațional, spiritual și cultural al Ortodoxiei românești în contemporaneitate.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">