mie. feb. 26th, 2020

Venus conjunct Jupiter în Scorpion- Alchimie pură și șansa unor transformări fulger

Venus conjunct Jupiter in Scorpion, cu un Jupiter care o sa mai stea pana la anul prin octombrie. Mama mia, mia. Alchimie pura si sansa unor transformari fulger in multe domenii ale vietii. Evolutie surprinzatoare, sanse ascunse, mosteniri materiale si spirituale. Vremea magiei.

1. Avem sansa de a ne scufunda pana in strafundurile strafundurilor si a ne cunoaste si impaca cu cele mai ascunse umbre, probleme emotionale si temeri nebanuite. Avem marea oportunitate de a le imbratisa pe toate acestea cu mangaierea constientizarii ca sunt parte din noi si ca ele sunt drumul spre daruri nepretuite. E mai mult decat indicat sa dam atentie tuturor aspectelor ce ne zgarie la noi insine pentru ca acum putem sa le privim prin filtrul iubirii de sine si le putem integra in viata noastra facand loc armoniei si pacii interioare.

2. Putem afla asa subit multe din darurile secrete ce sunt in noi si putem avea acces la niste intelesuri pline de profunzime ce ne pot schimba radical perspectiva asupra vietii.

3. Pentru cei adanciti in darurile alchimiei si magiei, aceasta conjunctie este un talisman extraordinar de puternic. Multi dintre noi se pot adanci mai mult ca niciodata in a alchimiza plumbul greutatilor vietii si a viziunilor invechite in aurul iubirii. In acelasi timp pionierii transmutarii corpului vor prinde aripi si ori se vor adanci entuziast in acest proces prin ceea ce deja stiu, ori vor primi informatii foarte pretioase despre ce inseamna alchimie si transmutare a organismului.
Constientizari si intelesuri cautate de-o viata se pot ivi deodata. Cicluri de transformare se incheie in viata multora ce cocheteaza cu alchimia, pentru ca altele labun nivel mai inalt sa apara.

4. Se deschide un timp ideal si pe termen lung pentru asocieri cu implicatii materiale. Odata cu luna noua in scorpion, asocierile visate, proiectate, incepute cu Jupiter in Balanta, se pot materializa.

5. Venituri neprevazute pot rasari din senin, mosteniri, de asemenea, dupa cum putem avea acces subit, dar si dupa teste nenumarate trecute la o mostenire spirituala: intelepciune, informatii care ne pot schimba din temelii viata si perspectiva.

6. Setea de adevar si de puritate creste in noi si odata cu ea nazuinta propriei transformari intru ceva mai eterat si cristalin.
Vom fi confruntati cu dorinte ascunse si insasi cu fundamentul dorintei, avand posibilitatea de a afla ce anume ne ghideaza in viata, care sunt cele mai ascunse si secrete crezuri ce ne fac sa ne manifestam intr-un anumit fel. Avem sansa imensa de a ne elibera de exagerarile dorintei si de a ne muta centrul de greutate dinspre ombilic (sexualitate, dorinta, emotii corp astral) spre inima (iubire, corp christic, corp auriu).

7. Minunata uniune dintre Jupiter si Venus aduce si mult nepravazut, multa magie si putere nebanuita de manifestare. Situatii imposibile pot fi rezolvate subit si cu lejeritate, informatii pretioase si de mult cautate apar din senin, situatii si oameni providentiali pot aparea deodata din misterioasa curgere a vietii.
Informatii top secret pot iesi la iveala si solutii neprevazute devin peste noapte accesibile.
….
E o vreme astrala magnifica in care putem trai surprizele surprizelor si putem alege sa traim o transformare diamantina a tuturor aspectelor vietii.
Suntem sub semnul magiei ce ne ofera toate ingredientele pentru a zbura cat mai sus in octavele cristaline ale fiintei, pentru a face cele mai inspirate alegeri si schimbari de directie care sa puna fata in fata cu implinirea celor mai inalte idealuri.
Cosmosul e de partea noastra si ne incurajeaza sa fim magia si maestria desavarsita a propriilor vieti.
Sursa: Petrea Ciortan

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments