Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Hoți de buzunare cu prag. Parlament vs. Constituție. Șefa DNA a fost chemată la comisia parlamentară

De ce nu am adus parlamentari direct de la Jilava? …Din aștia, ultimii, pe care i-a eliberat Toader! Pe principiul răului cel mai mic, umplem casa poporului cu hoți de mașini, violatori „din dragoste, bre”, tâlhari, hoți de buzunare… cu prag. Păi cu prag, dar să fie undeva la … o găleată cu struguri, zece legături de pătrunjel, adică să existe o umbră de umanitate în ochii deputaților și ai senatorilor.

Hoți de buzunare cu prag

Hoți de buzunare cu prag. Parlament vs. Constituție

Așa ceva, să lăsăm într-un parlament din ăștia de vin și spun că ei ar deschide focul împotriva mulțimii! Să avem președinți la cele două camere, doi cercetați penal care au depășit cu mult pragul milioanelor de euro!? Mai bine îi punem pe proștii ăia cu vânzare ilegală de pătrunjel -că oricum nu au nevoie de carte ca să conducă o țară- iar dacă tot sunt proști, măcar să nu fie și hoți… așa, peste prag.

O jumătate din guvern și o jumătate din parlament, sute de aleși, nu știu citire și aritmetică de clasa a doua. Ar fi de râs dacă ăștia nu ar fi stăpâni peste viețile oamenilor. Dar din păcate suntem sclavii lor. După ce ne fură pădurile, mâncarea și casele, ca niște îndobitociți ai lumii a treia, le mai dăm  și noi cu mânuța noastră 50% din ce câștigăm cu trudă. Ca niște tâmpiți!

Ah, uitasem, azi a fost chemată Kovesi, să îi facă o radiografie, să o amprenteze… ceva de genul ăsta! Niște audieri la comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, după ce decizia Curţii Constituţionale (CCR) privind obligativitatea acesteia de a se prezenta în faţa comisiei a fost publicată în Monitorul Oficial. Deci șefa DNA, după mintea lor, trebuie să dea cu subsemnatul. Păi de ce nu o chemați la Târgșor să o audieze fetele din camera 10?

Curtea Constituţională (CCR) susţine în motivarea deciziei

O obligă pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi să se prezinte în faţa comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, că aceasta a încălcat autoritatea Parlamentului prin refuzul de a se prezenta în faţa comisiei şi nu a dovedit loialitate faţă de valorile şi principiile consacrate de Constituţie. Pe bune? Care valori? Un parlament condus de hoți, de cercetați penal, nu este oare împotriva Constituției?

Trei dintre cei nouă judecători ai CCR, Livia Stanciu, Maya Teodoroiu şi Ştefan Minea, demonstrează contrariul şi spun că şefa DNA nu poate fi obligată să se prezinte în faţa unei comisii parlamentare de anchetă. Uite că mai sunt și oameni sănătoși la cap!

”Vă aduc la cunoştinţă că nu deţin …informaţii şi / sau documente necesare clarificării împrejurărilor şi cauzelor în care s-au produs evenimentele supuse cercetării parlamentare…”, le-a transmis Laura Codruţa Kovesi, ieri, parlamentarilor din comisia de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share