Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

VESTITORII PRIMAVERII- muzica clasica si expozitie de martisoare

vestitorii-primaverii_bComplexul Naţional Muzeal “Curtea Domnească” vă invită să participaţi joi, 26 februarie 2015, începând cu ora 10.00 la Muzeul de Istorie la activitatea intitulată “Vestitorii Primăverii”.

Eveni­mentul se desfăşoară în două etape: un spectacol de muzică clasică susţinut de elevii Liceului de Arte Bălaşa Doamna, clasa de Canto, prof. coordonator Tufeanu Maria  şi Cercul de Orchestră al Palatului Copiilor din Târgovişte, prof. coordonator Vârjoghe Maria, şi o expoziţie de mărţişoare confecţionate de către elevii Şcolii Speciale din Târgovişte în cadrul unor ateliere desfăşurate la instituţia muzeală şi materializate într-o expoziţie cu vânzare, în Sala Auditorium a Muzeului de Istorie.

Invităm  pe toți cei care doresc să susțină acest gest uma­nitar să viziteze expoziția de mărțișoare de unde pot cumpăra, pentru ziua de 1 martie, un dar simbolic pentru mămici, bunici, prietene și colege.

Sumele obținute din vânzarea mărțișoa­relor vor fi direcționate către Şcoala Specială din Târgovişte.

Acest proiect are ca scop creşterea sensibilităţii cetăţenilor prin lansarea mărţişorului drept un simbol al bucuriei de a trăi, al dragostei de viaţă, un semn prin care oamenii salută venirea primăverii.

Organizatori:

Consiliul Judeţean Dâmboviţa

Complexul Naţional Muzeal “Curtea Domnească”

Liceul de Arte Bălaşa Doamna Târgovişte

Palatul Copiilor Târgovişte

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">