Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

VIDEO Simona Halep – Naomi Osaka în semifinalele Indian Wells. Naomi nu i-a dat nicio șansă Karolinei Pliskova

Simona Halep – Naomi Osaka în semifinalele Indian Wells. Naomi Osaka a produs surpriza, în sferturile de finală, în această dimineață, depășind-o clar pe favorita 5, cehoaica Karolina Pliskova, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep - Naomi Osaka în semifinalele Indian Wells- Oficial Media

Halep – Osaka 3-0

Simona Halep și Naomi Osaka s-au mai întâlnit de trei ori, în 2016, 2017 și în 2018, de fiecare dată  câștigând jucătoarea româncă. Ultima oară, la Australian Open, în faza optimilor de finală, Simona s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2. Nipona se bazează pe forța fizică, este o atletă înaltă cu un serviciu puternic, dar care a fost pusă în dificultate de Simona printr-o tehnică superioară. Așteptăm jocul Simona Halep – Naomi Osaka în semifinalele Indian Wells.

Cine a mai rămas în cursa pentru titlu

Cealaltă semifinală de la Indian Wells va fi stabilită joi seară, după disputarea meciurilor Angelique Kerber (Germania, favorită 10) – Daria Kasatkina (Rusia, favorită 20) şi Venus Williams (SUA, favorită 8) – Carla Suarez Navarro (Spania, favorită 27). Semifinalele încep abia mâine, iar Halep poate juca în sesiunea de dimineaţă.

Dacă o învinge pe jucătoarea japoneză, Simona Halep poate întâlni una din jucătoarele de mai sus. Finala competiţiei este programată duminică, de la ora 20.00 (ora României)

Urmăriți câteva din secvențele de final dintre Osaka și Pliskova:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share