28/10/2021

Vii la Go Kredit in vizita cu masina si pleci cu banii in aceeasi zi!

Intr-o societate aflata intr-o continua dezvoltare economica, te-ai aflat probabil in situatia de a avea o nevoie urgenta, neprevazuta de bani si te-ai indreptat probabil catre banca care parea sa ofere cele mai bune conditii pentru un credit. Insa, dupa multe negocieri si factori luati in considerare de banca, creditul oferit era foarte mic, iar dobanda prezentata era mereu mult prea mare pentru un credit de nevoi personale. De asemenea, probabil ti-ai dorit sa gasesti o metoda alternativa si sigura pentru a obtine banii de care ai nevoie rapid si fara batai de cap.

Go Kredit

Probabil ca ai vazut emisiunea renumita „Asii amanetului”, lansata in 2009, conform Wikipedia.org, avand ca si scop principal managementul unei case de amanet si te-ai gandit daca si tu poti obtine la fel de multi bani de pe urma masinii tale.

Acum poti face acest lucru, chiar in Bucuresti.

In continuare, specialistii te ajuta sa afli mai multe detalii despre cum poti obtine imprumutul de care ai nevoie cu ajutorul masinii personale. Go Kredit, o companie specializata in amanet masina, este solutia sigura pe care multi au asteptat-o dintotdeauna. Asadar, daca te afli in Bucuresti sau in localitatile sau judetele limitrofe Bucurestiului (Popesti-Leordeni, Otopeni, Magurele, Voluntari, Pipera, Bragadiru, Chitila, Pantelimon, Ilfov, Prahova, Giurgiu, Alexandria, Ialomita) nu ezita sa vii cu masina si, obligatoriu, cu actele masinii.

Cum obtii un imprumut de la Go Kredit?

Ajuns la Go Kredit, vei primi un imprumut care poate fi pana la 75% din valoarea masinii sigur si rapid. Imprumutul il primesti pe loc, dupa semnarea contractului, cash sau prin transfer bancar in functie de optiunea aleasa de tine. In functie de situatia financiara personala, daca doresti poti achita mai devreme creditul, iar comisionul va fi recalculat doar pentru perioada respectiva. De asemenea daca nu poti returna imprumutul la timp, poti beneficia de o perioada de amanare de 14 zile, beneficiind totodata de acelasi comision.

Daca in tot acest timp doresti sa vinzi masina, desigur ca exista si aceasta posibilitate. Masina este pastrata pe toata perioada contractului intr-o parcare securizata, in interior si poate fi vanduta chiar din aceasta parcare. In schimb, daca nu esti convins ca aici este locul de unde ar trebui sa-ti obtii imprumutul, trebuie sa stii de asemenea ca valoarea comisionului poate fi negociata in functie de suma propusa pentru creditare.

Insa, cel mai bine pentru orice intrebare, detaliu sau nelamurire, pe pagina celor de la Go Kredit poti alege metoda cea mai convenabila de contact. In acelasi timp, ii poti gasi la telefon la nr. 0786.330.328 sau direct pe chatul din coltul din dreapta jos, sau chiar si pe pagina personala de facebook.

Asadar, nu te sfii, specialistii Go Kredit te asteapta cu masina pe b-dul Marasti 65-67, intrarea B, pentru a vedea seriozitatea cu care sunt tratati toti clientii si pentru a te ajuta sa intri in posesia sumei de bani necesare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share