Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ionel Petre a fost ales vicepreședinte ALDE la nivel național

Liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, a fost ales vicepreședinte ALDE la nivel național. Delegaţii din cele 47 de filiale şi-au ales o nouă conducere, vineri şi sâmbătă (16-17 aprilie 2021), în cadrul congresului partidului ce s-a desfăşurat online.
Structura de conducere este formată din preşedintele partidului, preşedintele Consiliului Naţional, 4 prim-vicepreşedinţi, 8 vicepreşedinţi pe domenii de activitate, 8 vicepreşedinţi pe regiuni de dezvoltare, un vicepreşedinte pentru Diaspora, 16 membri, cu rang de vicepreşedinţi politici şi 12 membri supleanti. Componenţa nominală a echipei de conducere a fost aleasă prin votul secret al delegaţilor la Congres.
Pe principiul ”nu mor caii când vor câinii”, declarasem într-un articol că eu, în calitate de observator al scenei politice nu recunosc alt lider ALDE, aici în Dâmbovița. Reamintesc cititorilor că Petre fusese ”exilat” și înlocuit cu un cetățean pe care nu l-am cunoscut niciodată:
”Facem precizarea că redacția noastră nu a găsit, nu cunoaște, la nivel județean un alt reprezentant ALDE, drept pentru care dincolo de calitatea de om politic, Ionel Petre rămâne liderul alianței liberal-democrate din Dâmbovița.”
Mai multe despre Ionel Petre, aici.
România, mai mult ca oricând are nevoie de stabilitate în plan social, economic și politic. România are nevoie de proiecte sustenabile care să ofere o perspectivă realistă asupra viitorului. De la politică și politicieni oamenii așteaptă o evaluare a trecutului, o recunoaștere și asumare a greșelilor și o primenire., scrie Ionel Petre pe pagina de Facebook.

ALDE are o nouă conducere cu obiective pentru 2024: Parlamentul României și Parlamentul European

Ionel Petre: ”Asta nu înseamnă a renunța la trecut sau a te dezice de cei care te-au condus până aici, ci a lua ce e bun din trecut, a învăța lecția greșelilor și, cu siguranță, a face ca ce au reușit înaintașii să crească, să duci tu mai departe.
Mulțumesc Președintelui Tăriceanu, lui Varujan Vosganian, Noricăi Nicolai si tuturor celor care ne-au fost mentori, unora dintre noi și care au înțeles ca este momentul să predea ștafeta noii generații.
După o perioadă în care, tăcuți, am învățat să ne acceptăm eșecul politic, iată-ne astăzi aici să repornim motoarele revenind în actualitate cu spiritul și imaginea pe care oamenii le așteaptă de la noi.
Poziția de partid politic care nu are reprezentare în Parlament și la guvernare ne creează și oportunități. Ne putem permite să construim, să gândim pe termen lung, să proiectăm o strategie de dezvoltare a partidului care să ne conducă spre o victorie peste 3 ani.
Valorile naționale, demnitatea, bunul simț, empatia trebuie sa rămână elemente definitorii pentru noua generație de oameni politici.
Împreună suntem mai puternici!”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share