Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Vino alături de noi în calitate de Înalt Consilier Oficial Media

Fii cel care schimbă lumea începând schimbarea cu tine însuți, vino alături de noi în calitate de Înalt Consilier Oficial Media!
Înalt Consilier Oficial Media

Dacă te-ai hotărât că așa nu mai merge, că lucrurile nu se mișcă dacă noi înșine nu ne mișcăm, atunci acesta este momentul în care începi cu tine. Poate părea greu dar viața ne-a învățat că nimeni nu face nimic în locul nostru de aceea am deschis un nivel superior numit Sfatul Popular Oficial Media prin care un Inalt Consilier poate trimite sesizări, impresii și opinii pe adresa de email contact@oficialmedia.com

Inaltul Consilier beneficiaza lunar de publicarea a doua articole promotionale, bannere, sigle si alte materiale de imagine si comunicare pentru produse, persoane și servicii.

Cum se utilizează abonamentele-donații ale membrilor

1. De asemenea, membrii pot veni cu sugestii, cu soluții pentru anumite probleme și pot propune diverse teme de abordat atât editorial cât și social. Această donație-abonament din partea unui Înalt Consilier Oficial Media, face ca un lucrător din echipa noastră să poată sta zi de zi, 30 de zile pe lună, 365 de zile pe an de vorbă cu dumneavoatră, să creeze conexiuni între terțe părți în vederea unor acte caritabile.

2. Împreună putem descoperi cazuri sociale care au nevoie de sprijinul nostru, cotizațiile-donații ale membrilor pot ajuta la costurile de transport, la deplasarea echipei noastre în teren pentru descoperirea familiilor sărace, pentru ajutarea semenilor noștri uitați de lume.

3. Vom fi mereu în contact cu dumneavoastră și vom dezbate proiecte și posibilități de acțiuni împreună cu Membrii Consiliului și cu Sfatul Popular Oficial Media. Un Inalt Consilier beneficiaza lunar de publicarea a doua articole promotionale, bannere, sigle si alte materiale de imagine si comunicare pentru produse, persoane și servicii.

40 euro pentru un pas spre lumea pe care o ceri!


Donația-abonament de Înalt Consilier este într-un cuantum de 198,00 lei sau 40 euro pe lună și poate înceta oricând doriți. De menționat că membrii simpli ai consiliului cititorilor achită doar 4 euro . Detalii aici! Datele personale ale membrilor nu sunt publice.

Click pe paypal sau pe cardul de credit în funcție de modalitatea de plată aleasă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share