Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Vino si tu la Complexul Turistic de Natație! Intrarea gratuită

Pe 1 iunie se deschide aqualand-ul din Complexul Turistic de Natație Târgoviște. INTRAREA GRATUITĂ!

Complexul Turistic de Natație

Cei mici se vor întâlni pe tot parcursul zilei cu personajele preferate, ca Minnie Mouse, Spiderman, Albă-ca-Zăpada, Elsa sau Piratul Jack.

Complexul Turistic de Natație Târgoviște

Programul va fi deschis cu un cros al Complexului, programat pentru ora 9.00. Bunici, părinți și copii, sunt așteptați să participe toți cei care iubesc mișcarea. Scenariul jocurilor distractive va fi realizat de Marius Costache, iar pe terenurile de minifotbal vor evolua juniorii Chindiei Târgoviște.

Complexul Turistic de Natație

Momentele artistice vor fi asigurate de elevi de la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”, Palatul Copiilor Târgoviște, Colegiul Național Constantin Cantacuzino, Școala Coresi, Grădinița 13 Târgoviște, Asociația „Eu Pot” și Școala Iacob Mureșianu din Brașov. Vezi programul evenimentelor de 1 iunie!

Tot atunci va fi deschisă și zona de ștrand exterior. Aqualand-ul cu piscine și tobogane este pregătit pentru marea distracție. Evenimentul va fi organizat de Primăria Municipiului Târgoviște și Complexul Turistic de Natație, în parteneriat cu Asociația Județeană Sportul pentru Toți Dâmbovița și Palatul Copiilor.

Sport și relaxare în cea mai modernă bază de agrement

O investiție de top în România a devenit o nouă emblemă pentru municipiul Târgoviște. Complexul Turistic de Natație este manageriat cu profesionalism de către Eugen Pătrașcu și, la această dată, bazinul de înot -cel mai modern din țară- face parte din categoria succeselor administrative.  Este poate cel mai impunător proiect finalizat și pe care îl gestionează primarul Cristian Daniel Stan.

Sunt șapte instructori care colaborează cu Complexul Turistic de Natație în acest moment. Sunt aproape 300 de copii care vin la cursuri de înot la Complexul Turistic de Natație. E o mândrie pentru noi că predă cursuri la Complexul Turistic de Natație, prima medaliată olimpică din istoria natației românești, doamna Anca Pătrășcoiu. De asemenea încă doi multipli campioni naționali la natație. Cei care doresc să vină să înoate la Complexul Turistic de Natație, sunt pe mâini foarte bune.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share