08/05/2021

Virgil Guran: Accesele de furie ale PSD și minciunile lor sunt doar zvârcoliri ale neputinței

Dragi dâmbovițeni,

 

Așa cum am promis în campania electorală și așa cum am jurat luni, 21.12.2020, îmi voi ,,îndeplini cu onoare și fidelitate mandatul încredințat de popor” și de voi în primul rând. Astăzi, partidele de centru-dreapta, PNL, USR-PLUS, UDMR, responsabilizate de votul din 6 decembrie al romanilor, vor aduce in fața Parlamentului formula noului Guvern pentru învestire. După cum vedeți, nu am stat în negocieri săptămâni sau luni așa cum PSD-ul prohodește pe toate canalele media!

Vreau să vă asigur, dragi dâmbovițeni, pe voi în primul rând, că am format un guvern responsabil, un guvern care să asigure dezvoltarea României, un guvern care să mențină România în marea familie a Uniunii Europene.

Alegerile nu au fost câștigate de PSD, ci de partidele de centru-dreapta care au format o coaliție pentru reformarea țării. Câștigarea alegerilor presupune ASUMAREA GUVERNĂRII, iar noi ne-am asumat-o, împreună cu partenerii noștri! PSD nu a reușit sa coalizeze o majoritate, rămânând un partid izolat pe scena politică și vă garantez că nu noi suntem de vină că nimeni nu-și dorește un parteneriat cu PSD!

Accesele de furie ale PSD și minciunile lor sunt doar zvârcoliri ale neputinței sau, cum spune o vorbă din popor, ,,Vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acri!”

 

Senator Virgil Guran

Președinte PNL Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share