04/12/2021

Virgil Guran: Am avut și eu un rol în aducerea companiei IVECO în România

Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, cunoscut mai degrabă ca un om care ”își vede de treaba lui” -ca să citez din clasici- este nemulțumit mai degrabă de felul anti-acțiune constructivă în care se face politică. 

Virgil Guran

În concepția sa politicianul dâmbovițean este preocupat de răutăți, de critici individuale, de atacuri la persoană și familie. Consilier în Cancelaria Primului-Ministru, Guran este adeptul unei competiții politice bazate pe fapte, pe ceea ce poate face el bun și nu pe ceea ce nu face adversarul.

De ce nu folosim energia pentru noi, pentru familie, pentru o viață mai bună

Traim vremuri grele. Ne gandim ce ne rezerva viitorul? Totusi, nu ne oprim din rautati, multi dintre noi critica si sunt nemultumiti. Ma intreb de ce nu folosim energia pentru noi, pentru familie, pentru o viata mai buna? Chiar conteaza doar „sa moara capra vecinului”? – spune Virgil Guran

Deși este foarte greu să îl ataci pe Guran – pentru că nu prea ai cu ce- președintele PNL Dâmbovița, susține că nu a fost scutit de astfel de atitudini ale adversarilor mărunți. Omul nu prea se apleacă la ”gura lumii”, nici mare amator de ”bârfă” nu este -pentru cei care îl cunosc- ci tipologia individului care își urmează drumul, are ținte bine stabilite, este caracterizat de o verticalitate și o vădită eleganță în purtare și în discurs.

Sunt catalogat in toate felurile de adversarii politici, de presa „foarte independenta”. Mai nou ”torturez” si amenint primarii PSD (saracii, cat de mult patimesc). Ma intreb pentru ce mai raman in politica? Imi raspund: pentru ca nu mai vreau sa ne conduca incompetentii. Zilele acestea, am o motivatie noua. Am avut si eu un rol in aducerea companiei IVECO sa produca camioane in Romania. O sa incerc sa rezolv cateva proiecte concrete si in felul acesta cred ca am o motivatie sa merg inainte.

Virgil Guran: Am avut și eu un rol în aducerea companiei IVECO în România

”Ne batem pe cuvinte, pe povesti si din pacate pe minciuni. Fac politica de ceva timp. Am incercat sa schimb lucrurile si am reusit foarte putin. Acum am o functie destul de importanta si am inceput sa fac lucruri concrete. Nu rastorn sistemul , dar o sa-l misc putin. Poate putin cate putin, inseamna ceva. Avem nevoie de oameni care-si asuma riscul de a fi denigrati , anchetati , chiar terminati mediatic. Lucrurile s-au miscat in general,atunci cand liderii au avut curajul sa riste. Este cazul sa riscam!

Când am fost ales președinte PNL Dâmbovița am promis ca ma ocup de lucruri concrete. Astăzi a început investiția IVECO pentru producția de autocamioane militare și s-a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate și proiectare la drumul express Ploiești – Găiești – Autostrada A1.

MĂ ȚIN DE CUVÂNT!”

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița; CMF 21200012

Distribuie acest articol Oficial Media
Share