23/11/2020

Deputat Corneliu Ștefan: ”Este timpul ca proiectele și realizările să vorbească”, declară candidatul la funcția de Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, anunță în prima zi de campanie electorală că este hotărât ca echipa social-democrată să reprezinte interesele celor care i-au ales și să continue lucrurile bune făcute pentru cetățenii județului.

Reamintim cititorilor că Ștefan a devenit președintele organizației dâmbovițene, anul trecut, după o luptă cu Rovana Plumb, ceea ce înseamnă că există o largă susținere pentru deputatul de Dâmbovița la nivel de județ.

Corneliu Ștefan, PSD: 10 direcții de dezvoltare pentru județul Dâmbovița (Master Plan)

De asemenea, Corneliu Stefan vine astăzi în lupta pentru președinția Consiliului Județean, din interiorul acesteia, politicianul social-democrat ocupând funcția de consilier județean în perioada 2012-2016 și vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița în anul 2016.

Este timpul ca proiectele și realizările să vorbească.

”De astăzi, s-a intrat în campanie electorală. Pe 27 septembrie, dâmboviţenii vor vota pentru președinția Consiliului Judeţean și pentru consilierii județeni, își vor alege primarii și consilierii locali.

Reprezentanții #PSD #DÂMBOVIŢA au intrat în această campanie electorală având de partea lor lucrurile bune făcute în ultimii ani, dar și proiecte de viitor care includ toate localitățile județului nostru!


Citește și:

Corneliu Ștefan, candidat PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița


Sperăm ca partidele politice și reprezentanții acestora să dea dovadă de respect față de oamenii care ne vor alege pe 27 septembrie.

Aceste alegeri sunt pentru dâmbovițeni, iar noi, oamenii politici, suntem cei care trebuie să le reprezentăm interesele cât mai bine și în folosul lor.

Sunt convins că dâmbovițenii vor cerne dintre cei care și-au făcut treaba și cei care nu au mișcat nimic pentru acest județ!

Știu că dâmbovițenii vor alege între cei care le reprezintă interesele și cei care sunt dirijați de oameni care nu au nicio legătură cu județul nostru.

Și mai știu că dâmbovițenii sunt oameni de ECHIPĂ.

Am convingerea că, după 27 septembrie, #ECHIPA #PSD #DÂMBOVIŢA va continua la președinția Consiliului Judeţean Dâmboviţa și în toate consiliile și primăriile din județ.

#ÎmpreunăpentruDâmbovița”

Corneliu Ștefan, PSD: Vom face alianțe cu oamenii nu cu partidele care au doar interese personale

Corneliu Ștefan, PSD: Dâmbovițenii au nevoie mai mult ca niciodată, de liniște și de siguranță

Corneliu Ștefan despre alianța dintre PNL și USR-PLUS în Dâmbovița

Campania PSD pregătită minuțios. Corneliu Ștefan hotărât să câștige președinția CJ Dâmbovița

Material realizat la comanda PSD Dambovita; CMF: 21200019
Distribuie acest articol Oficial Media
Share