Virgil Guran, Consilier de Stat: Am demarat lucrarile de modernizare la frontiera Giurgiu

Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița ne informează că lucrările de modernizare la punctul de frontieră Giurgiu au fost demarate. Acesta recunoaște că n-ar fi reușit fără sprijinul premierului Ludovic Orban, să parcurgă toate etapele instituționale și acuză birocrația, ca o meteahnă a sistemului administrativ.

Virgil Guran

De menționat că Virgil Guran este Consilier de Stat în Cancelaria Primului-Ministru și lider al PNL-iștilor Dâmbovițeni. În conferințele anterioare s-au anunțat lupte politice și alectorale atât pentru primăria municipiului Târgoviște cât și pentru Consiliul Județean Dâmbovița.

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, Consilier de Stat

Acum trei luni v-am informat că o să mă ocup de punctul de trecere de frontieră Giurgiu. Acolo este nevoie de modernizare pentru a evita aglomerarea trecerii camioanelor cu mărfuri. Se încearcă acest lucru de mai bine de șapte ani.

Birocratia ne omoară. Am insistat cu perseverență, m-a ajutat foarte mult poziția mea actuală pentru a putea ține o stransă legatura cu factorii de decizie din cadrul CNAIR, carora le-am explicat faptul ca a trecut timpul in care, impiedicati fiind de birocratie, să nu putem realiza proiecte importante pentru țara si ca pozitia administrativa a unei persoane depinde in mod direct de realizarile acesteia.


Intr-un final au fost parcurse toate etapele procedurale si lucrarea a fost demarata.


Am reusit astfel sa demonstrez ca si in Romania se pot realiza proiecte, desi a fost nevoie de implicarea mea personala in parcurgerea fiecarui pas procedural.
Din fericire, domnul Premier m-a desemnat pe mine sa ma ocup de aceasta problema, stiindu-mi incapatanarea si perseverenta de care am dat dovada de-a lungul timpului in proiectele in care am fost implicat.
O spun cu modestie, multi renunta atunci cand vad ca te bati cu morile de vant in acest razboi al birocratiei si al indolentei unora. Cu toate ca adversarii politici ma ataca public ori de cate ori au ocazia, in cele maj josnice moduri, nu ma las. Vreau ca in urma mea sa ramana cateva lucruri semnificative pentru tara.

CHIAR CRED CA MAI EXISTA PATRIOTISM!!!

O sa va spun intotdeauna adevarul in care traim, oricat de deranjant ar fi acesta pentru unii. Va voi tine la curent pe parcursul derularii etapelor intregului proiect!

PNL Dâmbovița – videoconferință 16 aprilie 2020

Aurelian Cotinescu, PNL Târgoviște: Bătălia pe care o dăm acum este cea mai mică!

Virgil Guran, PNL Dâmbovița: „Această perioadă trebuie să devină una de unitate și solidaritate”

PNL: Guvernul României deține controlul, am limitat numărul îmbolnăvirilor

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share