Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Virgil Guran, despre tensiunile dintre PNL și PSD: ”Au început să sară calul, se gândesc deja la alegeri”

Virgil Guran, vicepreședintele Senatului, a declarat, într-o intervenție la RFI România, faptul că atacurile PSD au devenit mai virulente în ultima perioadă și că va urma și din partea Partidului Național Liberal o atitudine asemănătoare – „Sunt convins că până la urmă, vom începe să răspundem și noi, că așa este normal, până la urmă. Cred că cât de curând, pentru că deja, ei, plastic vorbind, au început să sară calul în acest domeniu și li se pare uneori că numai ceea ce spun ei este corect”.

Virgil Guran: PSD se gândește probabil mai mult la alegeri, când începe să ne critice

”Referitor la PSD, da, trebuie să recunoaștem că în coaliție, până la urmă, ne înțelegem, într-un final, dar există discuții, cum este și normal, suntem două partide cu gândire diferită, dar eu cred că coaliția a mers destul de bine și sunt convins că vom găsi soluții până la final, dar asta nu înseamnă că nu o să avem în continuare discuții, nu o să avem în continuare hai să spunem mici scandaluri, să spun așa, în interior, dar până la urmă, sunt convins că vom găsi calea comună. Da, au intrat în campanie electorală PSD-ul deja, noi încă nu.

Ei se gândesc probabil mai mult la alegeri, când încep să ne critice. Ați văzut că noi avem o poziție mult mai moderată și că nu am început să ne legăm de miniștrii lor (…)Sunt convins că până la urmă, vom începe să răspundem și noi, că așa este normal, până la urmă. Cred că cât de curând, pentru că deja, ei, plastic vorbind, au început să sară calul în acest domeniu și li se pare uneori că numai ceea ce spun ei este corect, iar când vii cu argumente că nu este corect și că nu sprijinim economia și România cu acele măsuri, într-adevăr, au câte o reacție din asta mai vehementă, dar o să începem să le dăm replica, eu zic că o să se întâmple cât de curând. Deocamdată, ați văzut atitudinea primului-ministru, își vede de guvernare, își vede de problemele importante, nu intră în aceste controverse”, a declarat Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, pentru RFI România.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share