Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Virgil Guran, PNL: Nu plătim salarii pentru alte țări, în timp ce produsele locale se strică pe câmpuri!

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, susține promovarea produselor românești și sprijinirea producătorilor locali. Astfel, în perioada următoare, alături de colegii liberali, senatorul va merge în localitățile din județ și va discuta cu oamenii despre consumul cu precădere al produselor autohtone. Primele localități vizate sunt Iedera, Șotânga, municipiul Târgoviște și municipiul Moreni.

Virgil Guran: Nu plătim salarii pentru alte țări, în timp ce produsele locale se strică pe câmpuri

”Reluăm acțiunea de promovare a produselor românești și sprijinire a producătorilor locali de către PNL Dâmbovița. Ne aflăm în plină perioadă a recoltei pentru produse locale și așa cum am făcut și în 2022 vom fi ambasadori ai fructelor și legumelor românești. Este foarte important să cumpărăm produse românești pentru că în felul acesta răsplătim munca producătorilor, susținem salariații români care lucrează în domeniul agriculturii, nu plătim salarii pentru alte țări, în timp ce produsele locale se strică pe câmpuri. Este datoria noastră să-i sprijinim!

Vrem să arătăm că produsele locale au avantajul calității, gustul autentic, cartoful cultivat la Lungulețu este net superior cartofilor din import, tratați în exces cu substanțe chimice pentru a rezista mai mult. Colegii noștri din teritoriu vor sta de vorba cu dâmbovițenii și le vor oferi produse proaspete, cultivate în județul DâmbovițaCumpărând produse românești susținem producătorii să-și poată scoată investiția, reducem importurile și ajutăm la diminuarea inflației, contribuim la asigurarea unor locuri de muncă și avem garanția unor produse sănătoase, gustoase, de calitate superioară”, a transmis Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share