Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Virgil Guran, PNL: Tricolorul, interzis la Curtea Domnească din Târgoviște!

Caravana ”Europa pentru tineri” inițiată de Tineretul Național Liberal a ajuns astăzi și în Dâmbovița. Astfel, organizatorii, PNL și TNL Dâmbovița, au desfășurat drapelul unit al României și Uniunii Europene în Piața Tricolorului din Târgoviște.

Prezent la eveniment, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a transmis un mesaj cu privire la modul în care organizația liberală nu a reușit să obțină autorizația pentru desfășurarea tricolorului, la poalele Turnului Chindiei, un simbol al orașului și al județului.

Virgil Guran: PSD pune din nou PAROLĂ pe Dâmbovița! Tricolorul, interzis la Curtea Domnească din Târgoviște!

”PSD a pus monopol pe toate instituțiile, inclusiv pe zona de cultură din Dâmbovița. Deși am făcut toate demersurile pentru a obține autorizația pentru desfășurarea tricolorului, la poalele Turnului Chindiei, un simbol al orașului și județului Dâmbovița, NI S-A INTERZIS această acțiune.
Este vorba despre o acțiune derulată la nivel național, în campania „Europa în fiecare localitate”.
 Drapelul are menirea să aducă la propriu Europa în fiecare localitate și să promoveze importanța participării cetățenilor români la alegerile europarlamentare.
 Situația de la Dâmbovița este unică, în sens NEGATIV. S-au făcut stăpâni pe județ!”, a precizat senatorul Virgil Guran, vicepreședintele Senatului.

Caravana va străbate toate cele 41 de județe ale țării și municipiul București.

“Steagul nostru va face turul României și va uni simbolic țara, trecând prin toate cele 41 de județe, cu destinație finală București, pe 9 mai, de Ziua Europei!”, au spus liderii PNL.

Acțiunea face parte din campania națională “Europa în fiecare localitate”, ce cuprinde sesiuni de informare, conferințe regionale, promovarea avantajelor României, ca țară membră a Uniunii Europene și a importanței participării la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share