Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dan Alexandru Tică, candidat PNL la Primăria Târgoviște: ”Nu vin cu promisiuni, sunt un om al faptelor, al dialogului și colaborării”

PNL Dâmbovița a dat startul campaniei de strângere de semnături pentru depunerea candidaturilor la funcția de Primar al Municipiului Târgoviște și Consiliul Local, Președinte CJD și Consiliul Județean dar și pentru Parlamentul European. Candidatul PNL pentru Primăria Târgoviște, Dan Alexandru Tică, a precizat că a luat această decizie deoarece își dorește să pună umărul la dezvoltarea orașului. ”Nu vin cu promisiuni, sunt un om al faptelor, al dialogului și colaborării. Împreună putem face SCHIMBAREA”, a spus liderul PNL.
”Este o bună ocazie pentru a lua pulsul comunității și de a afla părerea târgoviștenilor despre proiectele și investițiile pe care le propun alături de colegii mei. Așa cum știti, am luat decizia de a candida pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, pentru că îmi doresc să dezvoltăm împreună orașul, să muncim și să ne creștem copiii ACASĂ! Nu vin cu promisiuni, sunt un om al faptelor, al dialogului și colaborării. Împreună putem face SCHIMBAREA. Pe 9 iunie, vă invit alături de mine!”, a transmis Dan Alexandru Tică.
Și Virgil Guran, vicepreședintele Senatului și președinte PNL Dâmbovița, a spus că este alături de colegul său, pe care îl descrie ca fiind ”un familist și un tată model, un om cu experiență în administrație, o bună vizibilitate, o evoluție profesională treptată și o carieră impecabilă”.
„Îl susținem pe Dan Alexandru Tică pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște. Inspector școlar general adjunct și consilier municipal PNL, cu o vechime de peste 15 ani în politică, Dan Alexandru Tică vine cu un pachet de proiecte și inițiative menite să dezvolte municipiul și să crească nivelul de trai. Succes, Dan Alexandru Tică!”, a precizat Virgil Guran.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share