Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Vizită în județul Dâmbovița a Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în România, Excelența Sa, doamna Kathleen Ann Kavalec

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, alături de prefectul județului, doamna Claudia Gilia, a primit astăzi vizita Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în România, Excelența Sa, doamna Kathleen Ann Kavalec.
”Am avut plăcerea de a-i prezenta Excelenței Sale profilul economic și potențialul de dezvoltare al județului Dâmbovița, subliniind în același timp oportunitățile de investiții și dinamismul care caracterizează, de altfel, întreaga zonă din care facem parte.
Suntem convinși că întrevederea de astăzi marchează începutul unui parteneriat de lungă durată, consolidând astfel legăturile dintre România și Statele Unite ale Americii, reafirmând în același timp rolul determinant pe care județul Dâmbovița îl are în dezvoltarea Regiunii Sud-Muntenia.
 Încă o dată, îi mulțumim Excelenței Sale, doamnei Kathleen Ann Kavalec, pentru vizită! Suntem convinși că vor rezulta inițiative și colaborări fructuoase!”, a transmis Corneliu Ștefan pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share