Vlad Neaga câștigă a V-a etapă a Campionatului de Motociclism Viteză MotoRC și este deja campion la clasa regină Stock 1000

Tânărul pilot timișorean s-a impus  în week-end-ul 3-4 octombrie în a V-a etapă de MotoRC by Rompetrol, pe circuitul MotorPark România.Cu 120 de puncte acumulate în clasamentul general, Vlad are deja titlul de campion MotoRC 2020. Deși a fost penultima etapă a concursului, riderul timișorean nu mai poate fi întrecut în clasamentul general al clasei Stock 1000 de vreun alt concurent!

Week-endul a început bine pentru Vlad Neaga, pilotul clubului VN Motorsport, când în urma calificărilor de sâmbătă acesta a obținut pole position-ul cursei Stock 1000.

Cursa de duminică a fost disputată încă de la început, când după primul viraj, Vlad s-a aflat pe locul al cincilea în cursă! Fără să fie impacientat, riderul timișorean a început “recuperarea cursei”: unul  câte unul, concurenții din pozițiile fruntașe au fost depășiți, iar cu 4 ture înainte de final, Vlad și-a reluat poziția fruntașă în cursă.

“A fost o cursă grea, mai ales că am avut de recâștigat prima poziție obținută în calificări. M-am simțit puternic, concentrat pe ritmul meu de cursă și mă bucur că am reușit să termin primul cele 16 ture de circuit. Motocicleta a avut setările potrivite pentru mine și mi-a susținut până la capăt ritmul constant pe care l-am impus. E multă muncă în spatele acestui rezultat, e și mai multă muncă din partea echipei tehnice, dar e cu atât mai minunat că toate acestea se cuantifică în victorii și în bucuria cu care ne trăim fiecare reușită. Știu că sunt cel mai tânăr pilot român de motociclism viteză care a câștigat competiția MotoRC la Stock 1000, iar acest lucru mă responsabilizează și mă face să-mi îmbunătățesc continuu performanța! ”,a declarat Vlad Neaga la sfârșitul cursei.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share