Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Vor fi achiziționate încă 21 de autobuze noi la Târgoviște

Primarul municipiului Târgoviște a verificat, astăzi, condițiile oferite de către transportul public local și le-a mulțumit călătorilor pentru modul în care păstrează curățenia și mobilierul în autobuzele nou achiziționate.
„Temperatura constantă de aproximativ 21 de grade, curățenia, condițiile civilizate în general, reprezintă tot atâtea argumente pentru a alege mijloacele de transport în comun târgoviștene.
Mulțumesc călătorilor pe care i-am întâlnit pentru aprecieri, dar și pentru modul în care păstrează ceea ce cu eforturi mari am dobândit, cu angajamentul că nu ne vom abate de la drumul modernizării orașului nostru!
Ca și elemente de noutate, este în derulare și licitația pentru achiziția echipamentelor de vânzare bilete, instalate în autobuz, cu opțiune de validare, a echipamentelor care vor permite plata cu telefonul sau cardul bancar în autobuz, sau a echipamentelor automate pentru emiterea biletelor și a cardurilor de călătorie în stațiile de îmbarcare/debarcare. Totodată, prin PNRR, vor fi achiziționate încă 21 de autobuze noi, electrice de această dată, care vor deservi transportul periurban”, a precizat Daniel Cristian Stan pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share