Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

ZurliBucuria în toată România

Sâmbătă 11 mai începând cu ora 11.00  cei mici  se vor bucura de spectacolul oferit de GAȘCA ZURLI, la PALATUL CULTURAL MINERUL din LUPENI.

Zeci de oameni în echipă. Actori, artiști, animatori, ingineri de sunet, regizori, coordonatori, vânzători,organizatori, toți de oameni iubitori. O coloană întreagă de mașini.

Caravana ZurliBucuria  o să intre în orașe cu toate mașinile noastre colorate, cu muzică în megafoane și cu starea aceea pe care și-o mai amintesc doar cei care au văzut în anii 90 primele camioane Coca Cola, traversând România.

De 17 ani ei  distrează copiii din România. Gașca Zurli este  cea mai iubită trupă de animație pentru copii din România, devenită un fenomen național. Într-o formulă nouă, Gașca Zurli s-a reunit  de curând şi a realizat o ședință foto premergătoare turneului.

„Începem cel mai mare turneu din România prin 269 de orașe în care vom duce bucuria zurli, cu Codlea și Săcele. Urmează Adjud, Petroșani, Lupeni, Vulcan, Bumbești Jiu. Am făcut Zurli din dragostea mea imensă, pentru copii, din nevoia de a dezvolta o industrie în care nu se întâmpla aproape nimic, atunci când Maya era mică. Am vrut, ca toți părinții, ceea ce e mai bun și frumos pentru copilul meu. Și am făcut. Și l-am împărțit cu toți părinții.Astăzi Fenomenul Zurli este model, inspirație și motivație pentru foarte mulți oameni, care știu și pot să facă lucruri pentru copii. Am strâns sub numele Zurli mai multe generații de copii. Iar eu sunt recunoscătoare până la cer și mă minunez în fiecare zi, văzând cum visele mele prind viață.  Și încă suntem abia pe la 30% din tot ce mi-am imaginat când am creat Lumea Zurli!

Zurli este, pentru orice om care vrea să facă în țara asta ceva, dovada vie că se poate. Nu ușor. Nu fără luptă. Nu fără piedici. Nu fără oameni care încearcă să distrugă tot ceea ce construiești. Când faci lucrurile din iubire și din credință, face Dumnezeu cărare. ”, a  transmis Mirela Retegan.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share