Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

„1 Iunie in familie” – eveniment spectacol la Targoviste

Astazi in cadrul conferintei de presa sustinuta de catre primarul orasului Gabriel Boriga, alaturi de viceprimarul Ciprian Prisacaru si city-managerul, Gabriel Cioaca a fost prezentat evenimentul ce se va desfasura in perioada 31 mai-1 iunie si regulamentul acestuia.

 “1 Iunie în familie”- este evenimentul la care  târgoviștenii cu vârstele cuprinse între 7 – 65 de ani sunt invitați să reprezinte cartierul în care locuiesc într-o competiție menită să îi aducă impreuna si sa se bucure alături de copii in cadrul  activităților organizate  în aer liber.

     „1 iunie e este o oportunitate de a redeveni cu totii o familie, familia targovistenilor. Ne vom regasi cu totii in Parcul Chindia din Targoviste. Timp de doua zile Primaria Municipiului Targoviste si Consiliul local pregatesc targovistenilor si nu numai , o mare surpriza. Este vorba de o competitie in care vom reuni reprezentanti din 12 cartiere din Targoviste. Vor fi 12 echipe formate din 12 participanti cu cate 12 probe. Concursul este organizat de catre Primaria orasului Targoviste. Arbitrii concursului sunt profesori de sport din scoli si licee targovistene.
Probele vor fi anuntate la momentul oportun, ele fiind pretabile fiecarei categorii de varsta. Probe de indemanare, de ingeniozitate, de creativitate. Fiecare echipa va avea cate o culoare si vor fi numite dupa cartierul din care provin
.” a declarat Gabriel Boriga.

Sub sloganul “Joacă-te pentru cartierul tău!”, un număr de 144 de târgovișteni vor fi desemnați prin tragere la sorți să facă parte din cele 12 echipe ce vor reprezenta fiecare dintre cele 12 cartiere ale municipiului Târgoviște: Centru, CFR, Micro 3, Micro 4, Micro 5, Micro 6, Micro 9, Micro 11, Micro 12, Suseni, Matei Voievod, Aleea Trandafirilor.

      Înscrierile se fac la sediul Primăriei Târgoviște până la data de 29 mai, pe baza cărții de indentitate sau certificatului de naștere (în cazul minorilor), conform Regulamentului de Concurs, iar tragerea la sorți pentru alegerea celor 12 membri ai fiecărei echipe se va face public, 29 mai, ora 11.00 la sediul Primăriei Municipiului Târgoviște.

      Competiția se va desfășura în Parcul Chindia, în zilele de 31 mai și 1 iunie, începând cu ora 11.00 prin intermediul a 12 probe. La finalul fiecărei probe de concurs, constând în activități sportive, de intuiție, perspicacitate etc., va fi desemnată câștigătoare echipa unuia dintre cartiere. Cartierul cu cele mai multe probe câștigate va fi desemnat câștigător al competiției.
       Premiile vor fi oferite fiecărui membru al echipei castigatoare după cum urmează:

       Premiul I: 500 de lei
       Premiul II: 300 de lei
       Premiul III: 200 de lei

          De-a lungul celor 2 zile de competiție vor avea loc o serie de spectacole și momente artistice, cu și pentru copii, pe scena ce va fi  amplasată în zona ruinelor din parcul Chindia.


Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin