11 piese vestimentare pe care să le cumperi second-hand

Să îţi îmbogăţeşti garderoba cu articole fashion second-hand este o alternativă economică inteligentă. Statisticile arată ca în ţările occidentale mulţi preferă să cumpere haine, accesorii şi încălţăminte purtate, în detrimentul produselor noi. Avantajele sunt numeroase şi pornesc de la faptul că cei ce investesc în astfel de articole economisesc sume importante de bani, produsele second hand, indiferent de natura lor sunt soluții sustenabile, impactul utilizării acestora fiind major asupra mediului, dar şi faptul că se pot achiziţiona articole produse de branduri celebre.

articole fashion second-hand

Dacă ai decis că merită să achiziţionezi articole vestimentare, accesorii şi încălţăminte utilizate, hai să descoperim şi care sunt piesele de îmbrăcăminte ieftină cărora merită să le acorzi atenţia!

Rochii de petrecere

Când vorbim de rochii de petrecere second hand, investiţia poate fi genială. Multe dintre piesele achiziţionate din această categorie sunt creaţii ale brandurilor celebre, sunt piese vibrante ce impresionează prin stil, bun gust şi vin cu avantajul că nu se demodează. Fie ca mizezi pe o rochie neagră cu paiete, pe o variantă roşie cu spate gol ori pe o rochie glamour potrivită pentru petrecerea de Revelion, ai certitudinea că vei radia!

Sacouri de petrecere

Sacourile bărbăteşti de petrecere sunt alte piese, ce se găsesc în magazinele online second hand, ce pot fi considerate investiții. Au cu aspect inedit sunt de calitate premium şi vin cu finisaje perfect realizate, ce vor oferi un plus estetic ţinutelor în care vor fi incluse.

Geci pentru drumeţii

Mulți adora drumeţiile în natură, însă puțini reușesc să meargă atât de des pe cât şi-ar dori. Pornind de la această premisă, poţi intui că gecile de iarnă pentru drumeţii existente în magazinele online de haine second hand sunt mai mult decât achiziții, le poţi considera achiziţii economice. Gecile pentru drumeţii produse de branduri consacrate pe această nişă au proprietăți anti vânt şi sunt prevăzute cu numeroase buzunare, pe care cu siguranță le vei utiliza.

Costume tematice

Fie că alegi costume tematice pentru micuţi să le utilizeze la serbările școlare sau costume pe care să le folosești la petrecerea dintre ani, costul acestora poate fi foarte bine optimizat, alegând magazine cu piese second hand.

Rochii de mireasă

Rochia de mireasă pe care o visezi, poate fi una dintre sutele de produse existente în magazinele cu produse disponibile în categoriile dedicate pieselor second hand sau chiar în paginile de mică publicitate care te va defini. Nu doar că vei face economii importante alegând această variantă, dar vei arăta respect faţă de mediu. Știi câte resurse sunt consumate pentru o rochie de mireasă purtate doar câteva ore?

Haine de blană

Motivele pentru care există haine de blană la super preț în oferta second hand sunt numeroase! Însă niciodată nu sunt legate de faptul că acestea se demodează. Fie că îţi doreşti o nouă haină din blană de  vulpe polară, o variantă mai lungă ori una multifuncțională, ai ocazia să o achiziţionezi mult mai ieftin.

Haine pentru gravide

Trebuie să recunoști că perioada de graviditate poate fi o adevărată provocare pentru bugetul personal. Totuși cu variantele existente în oferta magazinelor de anunțuri şi a celor online de haine ieftine poţi găsi produsele de care ai nevoie. Hainele pentru gravide, chiar şi cele destinate ultimelor luni de sarcină pot fi cu adevărat expresive.

Pălării

Pălăriile sunt acele accesorii pe care le porți cu multă plăcere pentru perioade scurte, după care le schimbi, pentru că te-ai plictisit de ele. Pentru a avea un look mereu în tendințe şi pentru a fi mereu impecabilă, soluțiile disponibile pe magazinele second hand sunt geniale.

Costume de balet pentru copii

Toate fetiţele cochetează să devină balerine şi să poarte costume elegante, totuşi puţine sunt cele care ajung să facă performanță sau să urmeze cursurile mai mult de câteva luni. Dacă îţi pregăteşti fetiţa de primele cursuri de balet, costumele second hand sunt opțiunea naturală. Nu ştii dacă micuţei tale îi va plăcea suficient de tare baletul cât să merite să investeşti sute de lei în costume noi.

Costume şi accesorii de schi pentru copii

Sporturile de iarnă sunt îndrăgite de toată lumea, totuşi achiziţia echipamentelor speciale poate fi o provocare pentru bugetul întregii familii.Totuşi cu variantele ieftine existente în magazinele second hand şi pe site-urile de mică publicitate, reprezintă alternative accesibile, eficiente la cele noi, care cu siguranţă vor rămâne mici pană la finalul sezonului.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share