Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Gala CERCETĂRII ROMÂNEȘTI- EDIȚIA I

 Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării organizează pe 31 ianuarie 2023 la  Ateneul Român din București, prima ediție a Galei Cercetării Românești.

”Începe o tradiție de recunoaștere la cel mai înalt nivel a meritelor tuturor celor care construiesc viitorul țării noastre și al lumii întregi. Talentul nostru este atât de recunoscut peste hotarele țării, acesta fiind și motivul pentru care ne simțim datori să le transmitem  cercetătorilor români din elita lumii, că ne fac mândri.   Dorind să evidențiem, prin acordarea de premii, toate realizările celor mai valoroși oameni de știință, să facilităm, deopotrivă proiecte comune între aceștia și cercetătorii din afara granițelor, am lansat o competiție la care se pot înscrie toate persoanele interesate. Acordarea premiilor individuale și pentru echipe de cercetare, pe categorii separate și de vârstă, se va face pe baza unei analize efectuate de un comitet de selecție, format din personalități marcante ale cercetării românești.” anunță oficiali din cadrul ministerului.

Înscrierea pentru competiție se poate face până pe 18 ianuarie 2023, accesând https://galacercetarii.research.gov.ro/. Acolo se găsesc toate instrucțiunile de participare. Înregistrarea se poate face și doar pentru simpla participare, fără înscrierea în competiție.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share