3 moduri inedite în care poți petrece o seară de weekend

La fiecare început de săptămână apare întrebarea referitoare la modul în care vei petrece următorul weekend. Fie că locuiești într-un oraș mic sau mare, posibilitățile și tipurile de activități pe care le poți desfășura în următorul final de săptămână sunt variate, iar locurile pe care le poți vizita se vor ridica la nivelul așteptărilor.

Dacă pentru tine distracția și timpul petrecut cu cei dragi sunt importante, mai jos vei găsi 3 moduri prin care îți poți transforma o seară obișnuită de weekend în una remarcabilă:

  1. 1. Un maraton de filme acasă cu prietenii

Această idee este modul în care alegem să ne petrecem timpul alături de cei dragi și să urmărim filme adaptate preferințelor fiecăruia. Poți alege din mai multe genuri, iar la o simplă căutare, vei găsi topuri făcute atât de criticii de film, cât și de cineaști amatori. Pentru a face seara de film mai interesantă, un mini videoproiector poate transforma orice sufragerie într-o sală de cinema. Nu uita să pregătești popcornul, pahare de suc și gustările pentru maratonul de filme ce urmează. Transformarea căminului într-un mini cinematograf te ajută să petreci timp prețios alături de prieteni, dar nu trebuie uitat faptul că simplul mers la cinema ajută la susținerea noilor filme apărute. 

  1. O seară într-un restaurant

Dacă vrei să ieși din monotonie și îți place să te distrezi, vei găsi în fiecare oraș pub-uri, cluburi sau restaurante cu tematici diferite, în funcție de gusturile tale. Fie că alegi să mergi cu persoana iubită sau cu prietenii, mâncarea bună, atmosfera plăcută alege Berăria H, un restaurant cu muzică de petrecere unde distracția și voia bună sunt prioritare pentru fiecare weekend. 

  1. O piesă de teatru 

Într-o seară de duminică, o piesă de teatru poate fi felul în care te poți relaxa și încheia o săptămână plină. Poți verifica pe internet ce piese de teatru sunt în orașul tău astfel încât să alegi una potrivită ție sau, de ce nu, chiar mai multe. Teatrele locale au nevoie de spectatori, iar prin prezența ta, poți ajuta la continuitatea acestora, fiind și modul în care actorii își primesc aprecierea pentru munca depusă. Ținuta pentru teatru poate fi și ea aleasă în funcție de piesă și adaptată acesteia, însă acest lucru nu este obligatoriu, dar cu ajutorul unui sacou și a unei cămăși asortate cu un papion sau cravată vei ieși în evidență. 

Fiecare seară de weekend poate fi unică în felul ei și alegerea activităților potrivite te va ajuta să te relaxezi și să reflectezi asupra săptămânii ce urmează. Cele 3 idei de mai sus te pot ajuta pentru planificarea următorului weekend, iar activitățile pot fi făcute în același weekend sau în perioade diferite. Orice vei alege să faci, timpul petrecut alături de cei dragi este unic și te va face să zâmbești și să fii pozitiv.  Tu cum îți vei petrece următorul weekend?

Sursa foto: pexels.com

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share