26/02/2021

3 recomandari simple pentru a amenaja sufrageria rapid si cu stil

Orice locuinta, indiferent ca este vorba de un apartament la bloc sau de o casa, trebuie sa ofere suficient spatiu de locuit pentru intreaga familie, in functie de cat de numeroasa este aceasta. De aceea, trebuie sa te asiguri ca ai destule camere si ca nici tu, nici ceilalti membri ai familiei nu va simtiti aglomerati.

Cu toate acestea, trebuie sa ai o incapere spatioasa, unde puteti petrece timp impreuna si unde puteti primi oaspetii. De cele mai multe ori, aceasta este sufrageria si este camera care are cel mai mare impact asupra invitatilor tai. Prin urmare, trebuie sa te asiguri ca iti face cea mai buna prezentare si ca iti descrie locuinta ca fiind placuta si primitoare.

Afla cum poti amenaja sufrageria modern si eficient

Numita si camera de zi, sufrageria ta trebuie sa aiba parte de un design modern si practic si sa ofere un spatiu corespunzator pentru destindere si petrecerea timpului alaturi de cei dragi. Iata cateva idei care te vor ajuta sa profiti la maxim de sufrageria ta.

Alege un mobilier eficient care sa-ti ofere cat mai mult spatiu de depozitare

In sufragerie vei depozita lucruri precum carti, albume foto sau ustensile de uz comun. Pentru a nu ocupa prea mult spatiu, alege cateva piese de mobilier care sa-ti permita o depozitare eficienta, iar tu te vei bucura de intreaga incapere intr-un mod mult mai activ.

Pentru un plus de spatiu si confort, poti alege dintr-o multime de tipuri de canapele extensibile, care vor putea fi folosite atat pentru relaxare, cat si pentru odihna.

Potriveste cromatica peretilor cu cea a mobilierului

Cromatica este cea care ofera ambianta sufrageriei. Astfel, pentru a crea o stare de relaxare si de liniste, este indicat sa alegi nuante pastelate, neutre.

De asemenea, este foarte important sa tii cont de faptul ca trebuie sa-ti alegi o culoare de baza si, in functie de aceasta, sa te folosesti de diferitele sale nuante.

Aceasta culoare trebuie sa se regaseasca simultan in cromatica peretilor si in cea a mobilierului.

Foloseste articole decorative

Pentru a da viata sufrageriei, poti folosi cateva elemente decorative, cu ajutorul carora vei putea schimba ambianta incaperii. Acest lucru se poate aplica la orice incapere.

Poti folosi decoratiuni de sticla, foarte populare pentru designurile simple, acestea reusind sa ofere sufrageriei tale un plus de eleganta. De asemenea, poti alege si decoratiunile de metal, care fac din orice camera, un mediu activ.

Nu uita de perne decorative, rame foto sau tablouri, care adauga un strop de viata si inveselesc atmosfera. In acest caz, asigura-te ca acestea se potrivesc intregului mediu cromatic. 

Sufrageria este una dintre cele mai importante camere dintr-o locuinta. Acesta este motivul pentru care trebuie sa ii acorzi acestei camere atentia necesara. Timpul petrecut cu familia si cu musafirii tai devine mult mai placut intr-un mediu relaxant, care iti ofera o senzatie de confort si caldura. In plus, designul sufrageriei si modul in care este intretinuta au cea mai mare influenta asupra oaspetilor, iar impactul asupra acestora se resimte.

sursa foto: envato.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share