Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

O pacientă a sărit de pe geamul unității sanitare din Satu Mare.

O anchetă se află în curs de desfășurare la Spitalul Județean Satu Mare după ce o pacientă a sărit de pe geamul unității sanitare.

Sunt cercetate și aspectele referitoare la faptul că pacienta, care făcea dializă, a avut acces la această procedură conform protocolului, sau a fost amânată din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavisrus.

În vârstă de 65 de ani, femeia a fost internată în Secția Nefrologie a Spitalului Județean.

Purtătorul de cuvânt, Constantin Demian, afirmă că, după procedura de dializă pentru care se prezenta periodic la spital, pacienta a devenit agitată și confuză. A fost transportată pentru consult de specialitate la Psihiatrie, iar ulterior, când a fost adusă din nou la Nefrologie, a fost imobilizată de pat.

Ministrul Hapciu: Strănutul a devenit penal. Deja este prea mult – nu putem respira în pungă

În cursul nopții, după ce s-a trezit și a reuși să scape de sistemul de imobilizare în care era prinsă, femeia a sărit pe geamul salonului. Din fericire, Secția Nefrologie este situată la parterul spitalului, astfel că leziunile suferite de pacientă sunt minore. În cauză a fost deschisă deja o anchetă și este verificată inclusiv posibilitatea ca pacienta sa nu fi putut beneficia la timp de dializă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Pacienta se află în continuare sub observație medicală, iar în câteva zile conducerea Spitalului Județean va face cunoscute rezultatele anchetei interne.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share