Virgil Guran: minciuni propagate in spatiul public

Virgil Guran, consilier in Cancelaria Primului-Ministru  condamnă ferm minciunile și acuzațiile aduse la adresa domniei sale „de către un obscur site care se consideră pe nedrept publicație online, adăugându-și și indicativul de “Comisarul”, prin care mi se arogă organizarea unei petreceri aniversare „monstruoase,” cu peste 30 de persoane.

„Sunt dezamăgit de propagarea atât de rapidă în mediul online a unor știri false, care nu au nicio legatură cu realitatea. Clasica verificare a unei informații din trei surse se pare că a rămas apanajul istoriei.
Ieri, dupa ședintele de la Guvern, mi-am petrecut seara acasă, în sânul familiei. Acest lucru poate fi dovedit de înregistrările de pe camerele de supraveghere din cadrul complexului în care locuiesc.

Ministrul Hapciu: Strănutul a devenit penal. Deja este prea mult – nu putem respira în pungă

Tot respectul meu pentru adevărata presă, pentru “presa curată”, care informează în mod obiectiv, îmi pare rău să constat că există indivizi care uzurpează calitatea de jurnalist și, pentru câțiva lei, sunt în stare de absolut orice despre oricine pentru a denigra la ordinul celui în slujba căruia se află.
Prin prisma meseriei pe care am îmbrațișat-o, aceea de cadru militar, sunt un om care respectă legea, disciplina și regulamentele!
Eu am toate dovezile că mi-am petrecut seara în tihnă, acasă!
În afară de minciuni, ei ce dovezi au?”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share