Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cristi Iordache – Gura de Rai din munții Bucegi a devenit un fel de Mecca

Se vorbește foarte mult despre acea zonă energetică numită Gura de Rai și agențiile de presă din țară și din străinătate o descriu cu lux de amănunte. Însă cu adevărat, misterul acelei zone ”profetice” îl cunosc doar câțiva oameni, aceiași care apar în toate descrierile mass-mediei internaționale, spune Cristi Iordache – Gura de Rai din munții Bucegi a devenit un fel de Mecca.

Cristi Iordache - Gura de Rai

In realitate, toate aceste descrieri care se află în mass-media națională și internațională…..și 2,3,4 autori de-a lungul vremurilor, de la Densușianu la Daniel Ruzo, până la cei câțiva contemporani și desigur, Cristi Iordache, cel care apare în toate sursele citate. Dar, fie că a fost vorba despre Evenimentul Zilei, fie că a fost vorba despre Adevărul.ro, fie că a fost vorba de Spynews, oricare mare cotidian, nu a detaliat acest lucru pentru că nu l-au contactat personal pe Cristi Iordache să povestească despre această zonă energetică numită Gura de rai din munții Bucegi și la rândul lor nu au oferit detalii. Televiziuni, Kanal D, spre exemplu, menționează dar nu direcționează la sursa reală și originală, la Oficial Media, cea care deține informațiile în ansamblul lor.

Majoritatea zonelor poartă nume de ființe și ființare

Sigur că veți găsi pe internet fel și fel de videoclipuri postate de falși profeți, de falși maeștri, energii și câte și mai câte se pot spune despre această bogăție sau această terapie pe care oamenii o caută în munții Bucegi, pe teritoriul județului Dâmbovița, însă dacă luăm ca punct de plecare Piciorul Doamnei sau Piciorul Babelor, acel traseu de la Peștera la Babele, sau celălalt  traseu de la Peștera spre Vârful Omu cu ocolire pe Creasta Doamnele și nu pe  Valea Obârșiei, sigur că apar în cronici tot felul de locuri care par a fi fixe. Dacă luăm în calcul și traseul de la Muntele Bătrâna coborând tot spre Peștera, de asemenea și acolo poate fi un loc energetic, electromagnetic.

”Scriam în descrierea mea -scuzați tautologia- că este vorba despre o magnetită aflată în subsol. Sunt foarte multe lucruri despre care nu putem vorbi acum, aici. E bine să ne bazăm pe o realitate concretă, obiectivă, pe știință, pe ceea ce se poate dovedi și nu pe legende. Se pare totuși că munții din acest triunghi energetic Omu- Bătrâna- Baba Mare- Doamnele-Obârșia, iată că toate au titulaturi de ființe și ființare. Pot continua cu numele de munți, de vârfuri și vă veți da seama că în realitate aici au trăit comunități de oameni, grupuri, triburi, nu știm în ce perioade.” menționeză Cristi Iordache.

Cristi Iordache - Gura de Rai
Subsemnata, Oana Grigore, spre Gura de Rai, alături de Cristi Iordache. www.oficialmedia.com

De la Templul Fertilității la Palatul cu Poarta secretă

”Nu pot eu să vin să spun acum: Gura de rai se află în punctul x, pe poteca de la punctul a la punctul b, la minutul 16 de mers pe jos. Nu, nu voi face asta pentru că în cel mai scurt timp locul ar fi luat cu asalt. Am asistat la o deteriorare a megaliților din zonă, a obiectivelor turistice, megaliții- acele pietre magnifice cu un aspect extraordinar. Acele pietre care de fapt au o putere- și aici voi aduce în discuție templul fertilității despre care eu am mai scris- acel ”Templu al Fertilității” de la care te întorci efectiv un alt om cu un alt eu, cu liniște, cu pace, te întorci cu un soi de bravură, de curaj.

Sunt niște sentimente pe care nu numai eu le –am trăit, sunt stări, simțăminte pe care și cei apropiați cu care am fost le-au experimentat ca și mine. Cei foarte puțini, că trebuie să recunosc – nu merg acolo cu oricine, oricând, chiar dacă e vorba de Templul Fertilității, chiar dacă e vorba despre așa numitul Palat sau Poarta palatului de cleștar-Poarta secretă.

Citești și:

Misterele Bucegilor – Centru energetic extradimensional (1)

Există o Poartă secretă, există o intrare pe care oamenii nu o știu. Pe acele săritori, pe acele bucăți de stâncă. Există și o potecă accesibilă, aici facem referire la malul stâng al Obârșiei cum te duci spre vârful Omu, săritorile de pe Piciorul Doamnelor. Eu vă pot explica lucrurile astea, dar nu vă pot detalia și niciodată nu o să vă ofer un punct țintit. Natura, mediul înconjurător este în sine viață.

Doar oamenii care ființează și în realitatea cotidiană, care trăiesc cu adevărat și nu doar există, doar acei oameni, acea categorie poate înțelege, poate trăi o stare. Cel care este pierdut într-o mecanică existențială, într-un automatism standard dat de societatea actuală a mileniului III, acela poate doar să-și facă un selfie, să- și pună pe Facebook, poate să arate ce mare bravură a făcut el că a fost acolo și că a simțit nu știu ce. Acela e departe de adevăr. Cum departe de adevăr pot fi și eu. Ceea ce spun acum e ceea ce am simțit eu, ce au simțit cei apropiați mie, care au fost cu mine.

Cristi Iordache – Gura de Rai

Și da, eu știu câteva locuri, noi împreună, acei câțiva despre care vă povesteam. Acele locuri efectiv îti schimbă starea organismului, îți schimbă tonusul trupului, generează intern niște secreții de hormoni, nu pot să-mi dau seama, nu sunt medic, nu sunt biolog, nu pot să spun că înțeleg procesul care se desfășoară în organismul uman în conexiune cu acele puncte ale naturii în care există magnetită, carbon în subsolul munților, în subsolul zonelor. Mai exact în acele perimetre.

De asemenea –ca o părere peronală- ele au fost și locuite, nu putem să spunem că nu, există dovezi că au fost locuite. Sunt avene, sunt caverne, sunt mari diaclaze. Se înțelege, vrând-nevrând se înțelege, sunt spălați pereții, se înțelege că a fost apă, se înțelege că oamenii s-au retras, au trăit în mici grote, nu știu perioada, că nu sunt de meserie. Oamenii pot veni să facă cercetări, să facă studii.”

Personal, am colindat alături de Cristi Iordache toate aceste locuri despre care scrie in seria ”Misterele Bucegilor” din Cotidianul Oficial Media. Și da, am văzut, am simțit, am trăit experiențe despre care aproape nu poți vorbi, despre care preferi să păstrezi tăcerea.

Ascultă audio: Cristi Iordache – Gura de Rai

CE ASCUNDE PALATUL CU POARTA SECRETA – DESCOPERA MISTERELE BUCEGILOR

Distribuie acest articol Oficial Media
Share