Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Carmen Holban: Femeile social-democrate din Dâmbovița sunt unite și puternice!

Carmen Holban, deputat PSD, a fost prezentă în aceste zile la întâlnirea cu social democratele din Dâmbovița, prilejuită de alegerile din 2024, unde au fost dezbătute detalii organizatorice. Una din țintele organizațiilor de femei este și aceea de ”a contribui la un procent cât mai mare pe care PSD îl va obține anul viitor”.
Unite și puternice! Așa se poate descrie starea de spirit din organizațiile dâmbovițene ale femeilor social-democrate. Ieri și astăzi, împreună cu vicepreședinta OFSD DÂMBOVIȚA, Luciana Cristea, am avut o serie de întâlniri cu doamnele din organizațiile locale din zona Moreni, Titu și Băleni, aici fiind prezentă și doamna prefect Claudia Gilia. S-au pus la punct amănunte organizatorice și s-a discutat foarte mult legat de anul 2024, an în care vom avea patru runde de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.
Va fi un an plin, însă, ca de fiecare dată, OFSDDÂMBOVIȚA, prin toate organizațiile locale, va performa și va contribui la creșterea procentului pe care PSD îl va obține anul viitor!”, a transmis Carmen Holban, președinte OFSD Dâmbovița.
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share