Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Carmen Holban: Turismul de sănătate are un potențial imens în România!

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a fost prezentă, în aceste zile, în Antalya, alături de doamna deputat Grațiela Gavrilescu, unde a participat la lucrările Congresului Internațional al Turismului pentru Sănătate, ca urmare a invitației lansate de către președinta Asociației Femeilor de Afaceri România-Turcia, Birgül ŞENYUVA.
Cu această ocazie, s-au vizitat clinicile și spitalele din regiune, dar și instituțiile implicate în formarea specialiștilor și cele care asigură servicii medicale pacienților.

Carmen Holban: Turismul de sănătate are un potențial imens în România!

 ”Avem toate condițiile pentru a crește acest domeniu: profesioniști în sistemul medical, zeci de stațiuni balneoclimaterice, dar și resursele naturale necesare prin care putem transforma turismul de sănătate într-un veritabil vector de dezvoltare locală, regională și națională. Așa cum spuneam, România are fundația pe care se poate dezvolta turismul medical, dar, în același timp, trebuie ca acest lucru să se concretizeze într-un ritm mult mai alert. Prin urmare, alături de colegele și colegii parlamentari, vom propune ca autoritățile din domeniul sănătății și al turismului să identifice cele mai bune soluții de promovare a turismului medical național”, a transmis Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, pe pagina de facebook.

”Sistemul medical s-a dezvoltat enorm în Turcia. România are multe de învățat, de recuperat, dar și potențial de a-i urma exemplul”, a precizat și Grațiela Gavrilescu, deputat PUSL.

Astfel, la finalul lucrărilor, organizatorii și participanții au primit mesajul de suport al delegației din România,  pentru eforturile pe care le depun în diagnosticarea precoce a bolilor și îngrijirea pacienților și pentru investițiile consistente pe care le fac în cercetare, în pregătirea profesională a personalului medical și în dotarea și modernizarea continua a centrelor de sănătate.

Citește și:

Carmen Holban: PSD propune aplicarea Tricolorului pe produsele românești

Carmen Holban, atelier de pictură pentru copiii din Titu

Carmen Holban alături de oameni. Un mesaj emoționant din Locuința Protejată Mara

Distribuie acest articol Oficial Media
Share