Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Care este diferența dintre găzduirea web și găzduirea WordPress?

Dacă intenționezi să-ți deschizi o afacere online, ar trebui să însușești mai bine termenul de găzduire web. Or, utilizarea unei forme de găzduire este esențială dacă dorești să ai o afacere prosperă, cu un profit continuu.

        Alegerea gazdei potrivite, așadar, îți poate îmbunătăți site-ul atât pe partea de SEO, cât și pe partea de vânzări, deoarece oferă instrumente și pachete potrivite pentru a sprijini afacerea. Dar care este diferența dintre găzduirea WordPress și găzduirea web și care dintre ele este cea mai bună opțiune?

        Găzduirea WordPress și găzduirea web sunt două tipuri de găzduire diferite și nu trebuie confundate. Există câteva diferențe cheie între cele două, fiecare având propriul său set de beneficii, planuri și furnizori. Iată un ghid pentru găzduirea WordPress versus găzduire web și cum să le diferențiezi și să alegi între cele două.

Ce este găzduirea WordPress?

        Cu alte cuvinte, găzduirea WordPress este o formă de găzduire web optimizată pentru rularea site-urilor WordPress. O gazdă WordPress îți poate oferi acces la multe instrumente și servicii care sunt personalizate special pentru site-ul tău WordPress. Acestea vor varia în funcție de serviciul de găzduire pe care îl alegi, dar includ adesea și caracteristici precum instalări cu un singur clic, actualizări automate de software și o echipă de personal de asistență cu servere dedicate, care oferă asistență personalizată.

Ce este găzduirea web?

        Găzduire web este un tip de găzduire care se referă la procesul prin care o persoană sau o organizație achiziționează spațiu online pentru a face un site web accesibil prin Internet. O gazdă web alocă spațiu pe disc pe un server pentru a stoca fișiere asociate unui site web și oferă conectivitate la internet pentru site-ul web. Acest lucru permite site-ului tău să apară online pe Internet și să apară în rezultatele căutării.

gazduire-web.jpg

Care este diferența dintre găzduirea web și găzduirea WordPress?

        Ce mai clară diferență dintre aceste două tipuri de găzduire este faptul că găzduirea web este un serviciu mult mai larg și mai cuprinzător, în timp ce găzduirea WordPress este un tip de găzduire care se potrivește doar unei instalări WordPress. Altfel spus, gazduire web este un serviciu mai general și se referă la un serviciu de găzduire care stochează fișierele site-ului tău pe un server special.

        Pe de altă parte, găzduirea WordPress este o zonă specializată de găzduire web, care îți permite, de asemenea, să găzduiești mai multe site-uri web simultan folosind un server partajat, dar spre deosebire de găzduirea web, fiecare site de pe un server partajat este un site WordPress. Astfel, găzduirea WordPress se ocupă în mod special de instalarea WordPress și oferă soluții personalizate, servicii și suport optimizat pentru performanța WordPress.

 Concluzie

        Nu există o alegere corectă sau greșită în ceea ce ține de tipul de găzduire pentru afacerea ta. Totuși, serviciul pe care îl alegi, în cele din urmă, va depinde de tipul de găzduire pe care îl dorești, de bugetul tău, și de cât de mult ajutor dorești să ai de la gazdă pentru a-ți gestiona în permanență site-ul activ.

        Deci, dacă ești în căutarea unui serviciu general, dar cu mai multe opțiuni, găzduirea web ar putea fi alegerea perfectă pentru afacerea ta. Însă, dacă optezi pentru un serviciu la comandă, care să fie optimizat pentru performanța WordPress, alege un plan de găzduire WordPress.

        Compania MegaHost, de exemplu, te poate ajuta cu toate informațiile necesare și îți poate pune la dispoziție anume acele servicii de găzduire web de care ai nevoie. Astfel, ai parte de certificate SSL, găzduire partajată, servere private virtuale, găzduire cloud, colocare servere și alte servicii care pot intra în pachetul de găzduire ales. Nu ezita să contactezi echipa de asistență pentru a face cea mai bună alegere în favoarea unui hosting vps calitativ, dar accesibil ca preț!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share