Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Deputatul Corneliu Ștefan propune închiderea pentru o perioadă determinată, a unităților de învățământ

Update: La această oră s-a luat decizia referitoare la închiderea școlilor. Deputatul Corneliu Ștefan propune închiderea pentru o perioadă determinată, a unităților de învățământ. Cel puțin asta își dorește pentru județul Dâmbovița, mai adaugă președintele PSD Dâmbovița.

Corneliu Ștefan

Alertă privind gestionarea bolilor înalt contagioase

Propunerea experților a fost făcută azi către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, structură care va anunța azi dacă se închid sau nu școlile, scrie EduPedu.ro.

Școlile și grădinițele ar putea să se închidă de mâine până după vacanța de Paști, potrivit unei propuneri a Grupului de suport tehnico-știintific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

Corneliu Ștefan: fiecare-roman-ar-putea-sa-incalce-legile-care-nu-i-convin-va-dati-seama-unde-s-ar-ajunge/

Deputat Corneliu Ștefan: ”o măsură în plus, un copil bolnav în minus!”

Actualizare: Luni, 9 martie 2020 s-a decis ca în perioada 11-22 martie să se închidă toate unitățile de învățământ. Citește aici!

”Constat cu satisfacție că îndemnul meu lansat din inima Parlamentului a avut ecou până la Inspectoratul Școlar #Dâmbovița. Deși suntem în ceasul al 12-lea, cu România în alertă sanitară și cu milioane de părinți îngrijorați, conducerea liberală a Educației tratează cu ironie apelurile la responsabilitate.
În calitate de părinte dar și de parlamentar dâmbovițean, cer conducerii Insperatoratului Școlar Dâmbovița să nu producă doar maculatură și vorbărie și să instituie, de urgență, măsurile necesare pentru protejarea vieții și a sănătății copiilor”, scrie Corneliu Ștefan, președintele PSD Dîmbovița, pe pagina de facebook.


”Consider că trebuie analizată, inclusiv, închiderea pentru o perioadă determinată, a unităților de învățământ din județ. În opinia mea, consider că este de preferat să luăm o măsură în plus și, eventual, să numărăm un copil bolnav, în minus.
Iar reprezentantii PNL ar fi mai bine să se dovedească excesiv de grijulii și să ia o măsură în plus decât – Doamne ferește!- să umple spitalele cu nepăsarea lor ironică”, mai adaușă deputatul PSD de Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share