Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Nesimțirea depășește limitele iar poliția “REFUZĂ” să-și facă meseria

După cum se observă semeni de ai noștri care trebuie să stea în carantină la domiciuliu, cu coronavirus , nu vor să înțeleagă măsurile ce li se impun de a nu părăsi domiciuliu. În Timișoara sunt câteva sute de astfel de personae, multe dintre ele fiind verificate nu au fost găsite la domiciliu, în acest fel nerespectând izolarea, și putând oricând infecta alte personae cu care intră în contact. Parcurile Timișoarei sunt pline cu astfel de indivizi, la jocurile de cărți, remmy sau șah.

“55 DE PERSOANE DINTRE CELE CIRCA 500 VERIFICATE IERI LA DOMICILIU NU AU FOST GĂSITE! INADMISIBILĂ CONDUITĂ! ÎI LĂSĂM PE ACEȘTI IRESPONSABILI SĂ SE JOACE CU SĂNĂTATEA NOASTRĂ?!

Amenda pt o asemenea faptă extrem de gravă după opinia mea este între 100-5000, cu reducere la 50% din valoarea minimă, dacă plata se face în 15zile! Adică, amenda devine 50 de lei!!! Vi se pare normal, stimați compatrioți?! Menționez că autoritățile implicate sunt în curs de a verifica situația fiecăreia dintre cele 55 persoane. La sfârșitul verificării, se vor dispune cele de dispus, în strict acord cu legislația momentului. Evident, vă voi ține la curent cu evoluțiile, stimați compatrioți!”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook

Distribuie acest articol Oficial Media
Share