Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

3 mini-cursuri video gratuite despre dependența digitală

În ultimele luni copilul tău a stat tot timpul cu capul în calculator sau telefon fie pentru școala fie ca să se joace și să socializez? Uneori, nu-ți puteai da seama dacă chiar își face temele pentru școală sau pur și simplu pierde timpul pe ecrane. În ultima perioadă copilul tău a ieșit cu greu din casă?

 

Acum cursurile și izolarea s-au încheiat și te gândești ce va face copilul tău peste vară pentru că singurul lucru care-l bucura în ultima vreme este calculatorul sau telefonul. În același timp îl simți adesea fie prea agitat, fie apatic iar tu esti ingrijorată că acestea ar pute fi semne ale dependentei lui de telefon, calculator.


Dan Florea, fost dependent de jocuri video și internet, a avut experiența detoxifierii lui digitale și a peste 1000 de familii din țară și lume. În urma acestora a pregătit 3 mini-cursuri video în care prezintă simptomele prin care poți recunoaste dependența digitală. Intră pe link-ul ?

https://atelierdecuvinte.ro/detoxdigital și accesează gratuit cele 3 mini-cursuri video.


Dan Florea îți prezintă din experiența lui de consilier în parenting digital și fost dependent de jocuri și internet, 5 sfaturi pentru detoxifierea digitală pe care le găsești tot în cele 3 mini-cursuri video.

? Accesează gratuit cele 3 mini-cursuri video la acest link ?

https://atelierdecuvinte.ro/detoxdigital.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share