Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Titu Bojin , candidat ALDE pentru CJ Timiş

Fostul preşedinte al CJ Timiş, din legislature 2012-2016, Titu Bojin, trecut prin vreo 3-4 partide, s-a aciuat la ALDE şi s-a gândit că nu ar strica să candideze pentru un preşidenţia CJ Timiş, spunând că nu a terminat ceea ce şi-a propus, mai ales că, consider că are “avantajul” de 100%, faţă de oricare alt candidat. El zice că ar fi avut 101%, dar pe drum s-a pierdud cel 1 %, dar nu e deloc îngrijorat pentru asta, considerându-se un om de centru-stânga.

„Întotdeauna am fost un om de centru-stânga și știu că ALDE, partid liberal autentic, își asumă și promovează măsurile sociale, și consider că este partidul în care îmi pot desfășura în continuare activitatea politică și de susținere a mediului antreprenorial în județul Timiș.

Îmi doresc acum, în bătălia pentru alegerile locale, ca intenția ridicată de vot pe care  mi-o acordă timișenii mei, așa cum arată sondajele de opinie din ultima perioadă, să o confirm în ziua votului și să reușesc să obțin, împreună cu ALDE, președinția Consiliului Județean Timiș”.

Promite tuturor timișenilor că alături de  colegii săi din ALDE ce vor reprezenta alături de el atât candidaturile în Consiliul Județean, cât și în Consiliile Locale, dar și pentru funcțiile de primari, vor duce la îndeplinire tot ceea ce îşi vor propune şi vor promite cetăţenilor, asigurându-i pe timișeni că a rămas același om pe care ei îl cunosc și îl respectă de ani de zile.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share